Εκδηλώσεις 2013

Η εκδρομή στα Λουτρά Υπάτης πρόσφερε στα περίπου 60 μέλη μας και τους συντρόφους τους ένα ωραιότατο και "καλοκαιρινό" τριήμερο. Πολλοί εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία να κάνουν τη βουτιά τους στην πισίνα με τα ιαματικά νερά. Αλλοι επισκέφτηκαν τα αξιοθέατα της περιοχής, όπως τη μονή Αγάθωνος, το Γοργοπόταμο κ.ά.

Διαβάστε περισσότερα: Λουτρά Υπάτης

Η εκδρομή της Λέσχης στο Καρπενήσι είναι πλέον παρελθόν. Θα μείνει όμως ανεξίτηλη ανάμνηση και αφορμή για μελλοντικές περιηγήσεις στην ευρύτερη Ευρυτανική περιοχή, που έχει να προσφέρει ατελείωτες συγκινήσεις στον επισκέπτη (όπως εξάλλου και όλες οι γωνιές της χώρας μας).

Συμμετείχαν κοντά στα εβδομήντα οχήματα με εκατό πενήντα άτομα, αριθμός ιδιαίτερα ικανοποιητικός συγκριτικά με τον μέσο όρο των εκδρομών μας. Ο χώρος παραμονής μας στο Αθλητικό Κέντρο μία εξαίσια ζωγραφιά, με την κορυφή του Βελουχιού μπροστά μας και τα έλατα να μας περιτριγυρίζουν. Ευτυχώς, ο καιρός μας βοήθησε, όχι μόνο με τον καθαρό ουρανό, αλλά και με την πανσέληνο που το βράδυ μας φώτισε ρομαντικά. Δόθηκε η ευκαιρία για βόλτα με τα πόδια και τα ποδήλατα και για επίσκεψη στο κέντρο του Καρπενησίου. Το Σάββατο επισκεφτήκαμε την Μονή Προυσού και τις Κορυσχάδες, για ξενάγηση στο μουσείο Εθνικής Αντίστασης και καφέ ή τσίπουρο στην πλατεία. Την Κυριακή κάποιοι φίλοι, κατέβηκαν και διανυκτέρευσαν στο κοντινό Κεφαλόβρυσο με το ποταμάκι και την πλούσια βλάστηση και δοκίμασαν την ντόπια πέστροφα στην τοπική ταβέρνα.

Και του χρόνου.

Δείτε την φωτογραφία από το Google Earth με το αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου και τις συντεταγμένες. Θα υπάρχουν και ταμπέλες της ΕΛΑΤ για την καθοδήγησή μας μέχρι το χώρο παραμονήςμας.

Μετά τη καλοκαιρινή περίοδο και τις θαλασσινές εξορμήσεις, θα συναντηθούμε στο Καρπενήσι, το τριήμερο 20-22 Σεπτεμβρίου. Η διαμονή μας θα γίνει στο «ελβετικό» φυσικό περιβάλλον του Αθλητικού Κέντρου Καρπενησίου και είναι σίγουρη η απόλαυση της ζωής εκεί, έστω και για λίγες ημέρες. Τα παιδιά και όσοι νοιώθουν παιδιά θα μπορούν περπατήσουν στο δάσος, να κάνουν ποδήλατο, να παίξουν ποδόσφαιρο ή μπάσκετ. Για το Σάββατο, προγραμματίζεται εκδρομή στον Προυσό, με την περιβόητη ομώνυμη Μονή και μέσω της ωραιότατης διαδρομής παράλληλα του Καρπενησιώτη ποταμού.

Διαβάστε περισσότερα: Σεπτέμβριος στο Καρπενήσι

Το τετραήμερο του Αγίου Πνεύματος 21-24 Ιουνίου, σας περιμένουμε στο γνωστό πλέον στέκι, στο Litohoro Resort, στην Πλάκα Λιτόχωρου. Η διεύθυνση του Ξενοδοχείου μας προσφέρει όλες τις ανέσεις για μία παραμονή χωρίς προβλήματα. Με το καλοκαίρι να έχει ήδη ξεκινήσει, η όμορφη παραλία του Λιτόχωρου θα μας δροσίσει και θα μας προετοιμάσει για τη συνέχεια των φετεινών διακοπών μας.

 

Back to top