Παροχές της Διεθνής Ομοσπονδίας Λεσχών Αυτοκινούμενων

Με την έλευση του νέου χρόνου σε ένα μήνα από σήμερα, υπενθυμίζουμε την προσφορά της Ομοσπονδίας για την απόκτηση της κάρτας CCI (Camping Card International). Η κάρτα ισχύει για κάθε ημερολογιακό έτος και προσφέρει εκπτώσεις σε συνεργαζόμενα camping σε όλη την Ευρώπη και στην Ελλάδα, στην προνομιακή τιμή των 5 ευρώ.

Πληροφορίες και αιτήσεις στο τηλέφωνο και την ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) της Λέσχης.

Η BluePlate είναι μικρή μπλέ πινακίδα με τα λογότυπα της IFCM και της Λέσχης-Μέλους (στην περίπτωσή μας της ΕΛΑΤ) και τον τίτλο της Ομοσπονδίας στα Γαλλικά και Αγγλικά. Τοποθετείται στο παρμπρίζ του camper, ένδειξη της συμμετοχής του κατόχου του camper στην Ομοσπονδία.

Η Λέσχη θα προμηθεύει τα μέλη που πρόκειται να ταξιδεύσουν στην Ευρώπη με μία πινακίδα, που θα επιστρέφουν με την επάνοδό τους στην Ελλάδα.

Η τιμή της είναι 8 ευρώ, για όσους επιθυμούν να την αγοράσουν ή σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής της.

Blue Card IFCM

Μέσω της Διεθνούς Ομοσπονδίας Λεσχών Αυτοκινούμενων Τροχόσπιτων (IFCM), που είναι μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA), η Λέσχη μας προμηθεύτηκε πενήντα (50) κάρτες CCI, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για παροχή εκπτώσεων σε χιλιάδες συνεργαζόμενα campings στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανόμενης της Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα: Κάρτα CCI (Camping Card International)
Back to top