Εκδηλώσεις 2010

Αλλαγή Τόπου Έκδήλωσης Νοεμβρίου

Στις 26-27-28 Νοεμβρίου, αντί του Χιονοδρομικού Κέντρου στο Μαίναλο, η Λέσχη θα πραγματοποιήσει συνάντηση στο χωριό Ανάβρας Μαγνησίας. Η κοινότητα Ανάβρας Μαγνησίας, γνωστή και ως η Ελβετία της Ελλάδας, είναι πρότυπο για τα Ελληνικά δεδομένα!!  

 "Πρόκειται για ένα απομακρυσμένο ορεινό χωριό που κατάφερε μετά από συστηματική προσπάθεια, όχι μόνο να σταθεί όρθιο, αλλά να γίνει πρότυπο ανάπτυξης. Για τη μεγάλη ανατροπή που έρχεται από την Ανάβρα του νομού Μαγνησίας.Στις δυτικές πλαγιές της Οθρυος, σε υψόμετρο 1.000 μέτρων και σε απόσταση 40 χιλιομέτρων από την κοντινότερη κωμόπολη (τον Αλμυρό), οι 700 κάτοικοι, όλοι τους κτηνοτρόφοι, απολαμβάνουν εισοδήματα από 30 έως 100 χιλιάδες ευρώ και μια ποιότητα ζωής που μπορεί να συγκριθεί μόνο με την πλούσια Ελβετία.Εδώ ο κόσμος δεν φεύγει προς τα αστικά κέντρα, αλλά επιστρέφει στο χωριό του. Με ποσοστό ανεργίας στο μηδέν και με μέσο όρο ηλικίας τα 40 έτη, ο πληθυσμός διπλασιάστηκε μέσα στα τελευταία 15 χρόνια.Οι υποδομές του υποδειγματικές: Το αιολικό πάρκο, που δίνει έσοδα 100.000 ευρώ ετησίως στην κοινότητα, τα τρία υπερσύγχρονα κτηνοτροφικά πάρκα που στεγάζουν το χειμώνα (όταν η Ανάβρα αποκλείεται από τα χιόνια) 25.000 ζώα, το πρότυπο σφαγείο, που θυμίζει χειρουργείο, το διώροφο πάρκινγκ των 60 θέσεων, το γυμναστήριο με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, τα γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ, το λαογραφικό μουσείο και φυσικά το περιβαλλοντικό-πολιτιστικό πάρκο, έκτασης 240 στρεμμάτων" (πηγή www.magnesia-online.gr )

Για οδηγίες για το πώς να πάτε στο χωριό αλλά και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε και απο την  Επίσημη Ιστοσελίδα της Κοινότητας Ανάβρας  


JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Η ισχυρή βροχόπτωση δημιούργησε προβλήματα στη διαβίωση μας στον Λάδωνα ποταμό. Αντ’ αυτού  η συνάντηση της Λέσχης (27-28-29-30-31 Οκτωβρίου) θα πραγματοποιηθεί στο Λιμάνι του Ναυπλίου.

 Για περισσότερες πληροφορίες, Κα Βλαχογιάννη   6974408827

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ
ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

 

H Λέσχη προγραμματίζει για τα μέλη της την πρώτη εκδρομή σε χώρα του εξωτερικού (ΙΤΑΛΙΑ) διάρκειας 12 ημερών μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου. Εκδήλωσαν ενδιαφέρον και δήλωσαν συμμετοχή 25 μέλη.

Η επιτυχία της εκδρομής θα εξαρτηθεί αφ’ ενός από την έγκαιρη και  λεπτομερή σχεδίαση, αφ’ ετέρου από την ακριβή τήρηση του προγράμματος και της συνέπειας των μελών στις υποχρεώσεις τους. Το Δ.Σ. της Λέσχης σε συνεδρίαση του ενέκρινε το πρόγραμμα της εκδρομής και προσδιόρισε τις υποχρεώσεις των μελών που θα  συμμετέχουν σ’ αυτήν όπως παρακάτω:

Α: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Β:ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΜΕΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα: Πρόγραμμα Εκδρομής Ιταλίας

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ
ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

 

Λόγου  αλλαγής τόπου της έκθεσης αυτοκινούμενων  (Πάρμα αντί του Ρίμινι), η Λέσχη τροποποίησε το πρόγραμμα ως κάτωθι.

Διαβάστε περισσότερα: Τροποποιημένο Πρόγραμμα Ιταλίας
Back to top