Νέα - Ενέργειες

Στο δρόμο της δυναμικής επανεκκίνησης η Λέσχη μας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία στην Άμφισσα την πρώτη εκδρομή του νέου ΔΣ. Πολύ μεγάλος ο αριθμός των συμμετεχόντων που έφθασε τους 60 και οι αφίξεις συνεχίζονται. Πολύ κέφι, διασκέδαση, ξεφάντωμα με πολλά δρώμενα και εκδηλώσεις. Χαρήκαμε πολύ που είδαμε χαμογελαστά πρόσωπα να απολαμβάνουν τις παρέες και το ανέμελο κλίμα.

Καλές Αποκριές- Καλή Σαρακοστή

Αμφισσα 10.3 2

Αμφισσα 10.3 1

Αμφισσα 10.3 4

Αμφισσα 10.3 3

Έκτακτη Γενική Συνέλευση & Αρχαιρεσίες Μοσχοπόδι Θήβας 3.3.2019

Πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ενωτικό, δυναμικό και ανανεωτικό η έκτακτη Γενική μας Συνέλευση στο φιλόξενο Μοσχοπόδι της Θήβας στις 3.3.2019. Η συμμετοχή ιδιαίτερα για έκτακτη Συνέλευση ήταν πολυπληθής με μέλη από όλες της γωνιές της Ελλάδας, ήταν μία επιβεβαίωση της επιθυμίας όλων μας για ενότητα και πρόοδο της λέσχης μας.

Μετά από την ψηφοφορία όπου έλαβαν μέρος 80 μέλη, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Πρόεδρος                    Στέλιος ΜΠΟΝΗΣ

Αντιπρόεδρος              Βασίλης ΣΕΡΓΟΥΝΙΩΤΗΣ

Γεν. Γραμματέας         Τασία ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ταμίας                         Μιχάλης ΚΟΥΤΣΟΜΠΙΝΑΣ

Έφορος                        Χρήστος ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ

Μέλη                           Δήμητρα ΠΑΝΤΕΛΟΥ

                                    Παναγιώτης ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ

Αναπλ. Μέλη              Χρήστος ΜΙΧΑΣ

                                    Μανώλης ΚΑΡΑΜΒΑΣΗΣ

Η συνέχεια θα δοθεί στην εκδρομή μας στην ΑΜΦΙΣΣΑ 7-10 Μαρτίου. Με πολύ γλέντι και πολλά δρώμενα.

Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί.

ΕΛΑΤ 1 1600x1200

ΕΛΑΤ3 1600x1200

 

ΕΛΑΤ 2 1600x1200

Αποκριάτικο ξεφάντωμα στην Άμφισσα 7-12 Μαρτίου. Ένα τριήμερο με πολλά δρώμενα και την Κυριακή το βράδυ ομοτράπεζο γλέντι….Την Καθαρή Δευτέρα στην Μαρίνα της Ιτέας με πολλά σαρακοστιανά, διαγωνισμό αετού …..Χώρος στάθμευσης 38.526617°, 22.383528° στην Άμφισσα με όλες τις παροχές (ρεύμα, νερό αποχέτευση).

Άμφισσα 3

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                   ΑΜΦΙΣΣΑ,  31.01.2019

ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ                                                       

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ                                                                   

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ

ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ                                                                     

Διεύθυνση: Πλατεία Κεχαγιά           

Τ.Κ. : 331 00 Άμφισσα                           

Τηλέφωνο: 2265350027 

FAX: 2265350021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ:      «ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ   ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ».


Παρασκευή 8 Μαρτίου. Ώρα: 20:00

Το τρίξιμο των αλυσίδων στα πλακόστρωτα σοκάκια της Χάρμαινας προκαλούν ανατριχίλα. Σ ένα σκηνικό που απαρτίζεται από ανδρείκελα, μάσκες, ζώα, το Στοιχειό ζωντανεύει. Κι εμείς το καλωσορίζουμε με μουσική, κρασί και χορό μέχρι το πρωί. Φέτος το γλέντι θα συμπληρώσει ηethnic-balkan μπάντα ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC.

Σάββατο 9 Μαρτίου. Ώρα: 10:00

Ο Κρυμμένος Θησαυρός ξαναχτυπά. Η Επιτροπή ετοιμάζει παιχνίδια, γρίφους και εκπλήξεις για τις ομάδες και η μουσική κι ο χορός θα κρατήσουν μέχρι το μεσημέρι στην πλατεία Ησαΐα.

Σάββατο 9 Μαρτίου. Ώρα: 16:00

-Ώρα 16:00. Η προετοιμασία της Νύχτα των Στοιχείων έχει αρχίσει και στο Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Δελφών επικρατεί πανδαιμόνιο. Κάποιοι προσθέτουν τις τελευταίες πινελιές στα Στοιχειά, άλλοι ντύνονται, κάποιοι βάφονται και οι Νεράιδες, οι αχυρένιοι και οι υπόλοιποι δερματοφορεμένοι ήρωες, συγκεντρώνονται για να συνοδέψουν το Στοιχειό σε μια μάχη άνευ προηγουμένου.

-Ώρα 19:00.  Υπό τους ήχους της παραδοσιακής μουσικής η πορεία προς τα σκαλιά του Αη Νικόλα ξεκινά.

-Ώρα 20:00. Τα φώτα στην πλατεία σβήνουν, η ατμόσφαιρα βαραίνει, ο ήχος των αλυσίδων και των Στοιχειών προκαλεί ένταση, η μάχη ξεκινά. Ποιο Στοιχειό θα επικρατήσει;; Θα το δούμε στο τέλος του Δρώμενου.

-Ώρα 21:00. Η νύχτα συνεχίζεται…. Τα επινίκια γιορτάζονται έξω από το Εικαστικό Εργαστήρι με συναυλία των Koza Mostra, σε όλα τα καταστήματα της πόλης με μουσικές και γεύσεις για όλους.

-Ώρα 24:00. Μεταμεσονύχτιο party με dj στον πεζόδρομο του Γυμνασίου.

Κυριακή 10 Μαρτίου. Ώρα: 10:00

Κι όμως αντέχουμε ακόμα.

Η μέρα των χορευτικών έφτασε για τις ομάδες του Κρυμμένου Θησαυρού και παρουσιάζονται στην πλατεία Ησαΐα. Οι κριτές βαθμολογούν, όμως τα αποτελέσματα θα αργήσουν λίγο ακόμα.

Ώρα 12:00. Η Διανομή του «Μασκαρά» της πιο σατιρικής εφημερίδας, που εκδίδεται από το Πολιτιστικό Κέντρο Φωκίδας αρχίζει. θα τη βρείτε στο ξύλινο κιόσκι της πλατείας Ησαΐα.

Κυριακή 10 Μαρτίου. Ώρα: 17:00

Η παρέλαση των Αρμάτων ξεκινά από την Είσοδο της πόλης με κατεύθυνση προς την πλατεία. Όλα τα πληρώματα, του Κρυμμένου Θησαυρού της Οδύσσειας και των υπολοίπων ομάδων κάνουν την ατμόσφαιρα πολύ γιορτινή. Με χορό, τραγούδι και χαρά άνθρωποι κάθε ηλικίας, κάτοικοι και μη συμμετέχουν στο κλίμα της ημέρας δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Κυριακή 10 Μαρτίου. Ώρα: 19:00

Η Μεγάλη στιγμή έφτασε για τις ομάδες του Κρυμμένου Θησαυρού. Ώρα για τα αποτελέσματα. Ποιες ομάδες ήταν οι καλύτερες για φέτος;; Μα φυσικά όλες. Γιατί μοιράστηκαν την ενέργεια, τη χαρά και το κέφι τους μαζί μας και τους ευχαριστούμε. 

Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 στις 9.30 το πρωί συνέρχεται στο Μοσχοπόδι της Θήβας στην αίθουσα υποδοχής του ξενώνα, έκτακτη Γενική Συνέλευση της λέσχης μας με θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, τριετούς διάρκειας όπως ορίζεται από το καταστατικό μας. Λόγω τις σπουδαιότητας αυτών των αρχαιρεσιών τα μέλη παρακαλούνται να βρίσκονται μαζικά εκεί για ένα νέο ξεκίνημα για μια νέα προσπάθεια της Λέσχης μας να φύγει προς τα εμπρός. Η συνάντηση αρχίζει την 1η Μαρτίου, όσοι έλθουν με αυτοκινούμενα ο χώρος θα είναι διαθέσιμος από 1ης Μαρτίου. Σας περιμένουμε, να είστε όλοι εκεί.

Γενική Συνέλευση 26/1/18 - ΔΣ 5/2/19

Η Γενική μας Συνέλευση έγινε στις 26/1/2018 όπως πάντα στο φιλόξενο Μοσχοπόδι. Μετά τον οικονομικό απολογισμό, τα πεπραγμένα του ΔΣ, τα σχέδια δράσης για το 2019 και τον προϋπολογισμό, ακολούθησε συζήτηση για διάφορα καυτά θέματα που αφορούσαν την λειτουργία του ΔΣ και την Διεθνή Ομοσπονδία. Προέκυψαν διαφωνίες . Κατά την διάρκεια του χορού που ακολούθησε η Πρόεδρος, η Γ. Γραμματέας και ο Ταμίας παραιτήθηκαν του ΔΣ.

Τα εναπομείναντα 4 μέλη συμπληρώθηκαν από το αναπληρωματικό μέλος Χρ. Γαλανάκη και την 5/2 μέσα σε φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα συγκρότησαν ομόφωνα το νέο Δ.Σ. Νέος Πρόεδρος και προσωρινός Γ.Γ. ο Χρ. Γαλανάκης, Αντιπρόεδρος και προσωρινός Ταμίας ο Πάρης Φραντζής, Έφορος ο Γ. Λειβάδης και μέλη ο Θ. Τόλης και Γ. Χονδρόπουλος.

Τα νέο ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα την σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. και εκλογές για νέο ΔΣ τριετούς διάρκειας σύμφωνα με το άρθρο 9 του καταστατικού μας, την Κυριακή 3/3/2019 στο Μοσχοπόδι, με όραμα και προοπτική για ένα νέο ελπιδοφόρο και υγιές ξεκίνημα. Καλούμε όλα τα μέλη να είμαστε εκεί 1-3/3/2019 γι αυτή την κρίσιμη και σημαντική στιγμή για την λέσχη μας.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Μήνυμα της Επίτιμης Προέδρου

Εύας Βλαχογιάννη

 

Στα πέντε νέα μέλη του νέου Δ.Σ αξίζουν πολλά συγχαρητήρια .

Σε συνεδρίαση τους που έγινε τις απογευματινές ώρες της 5/2/19 συγκροτήθηκαν σε σώμα , με αποτέλεσμα η Λέσχη , ύστερα από τις παραιτήσεις στην πρόσφατη Γ. Συνέλευση της 26/1/19 , να οδηγηθεί συντεταγμένα και θεσμικά σε έκτακτη Γ. Συνέλευση της 3/3/19 στο Μοσχοπόδι για την ανάδειξη νέου Δ.Σ και Ε.Ε.

Η ενέργεια τους αυτή χαρακτηρίζεται ως στάση ευθύνης απέναντι στην πορεία της Λέσχης και στα μέλη μας , ώστε αφενός μεν να δοθεί η δυνατότητα της συνέχειας και αφετέρου να επανέλθει η ηρεμία και η διαταραχθείσα ενότητα της.

 

 Επίτιμος Πρόεδρος ΕΛΑΤ

 Εύα  Βλαχογιάννη 

    nuovo-logo-scelto-camper-club 1l0982k7LOGO 42 raduno 8 εκ.  23 5 2018-piccolo 1600x1200

Η 42η Πανευρωπαϊκή συνάντηση των μελών των 10 χωρών θα πραγματοποιηθεί στη Marina di Carrara στην ονειρεμένη Τοσκάνη της Ιταλίας μόλις 430 χιλ. από το λιμάνι της Ανκόνας. Οι εγγραφές θα γίνουν μέσω της ΕΛΑΤ κατά την περίοδο 1.12.2018 - 15.3.2019.    Το κόστος έχει ως εξής: 130 € το άτομο η συμμετοχή στην συνάντηση. 55 € το άτομο η συμμετοχή στο επίσημο δείπνο (προαιρετικό). 145 € το άτομο το κόστος της επέκτασης (προαιρετικό). Η επέκταση θα γίνει σε 4 διαφορετικούς προορισμούς. ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ, CASTELFIORENTINO, RAPOLANO TERME, CECINA. Όλες οι πληροφορίες περιέχονται στην ιστοσελίδα του CAMPER CLUB ITALIA, https://www.eurocc2019.eu/  και σε ελληνική μετάφραση. Τρία σημαντικά στοιχεία κάνουν ελκυστική τη μαζική συμμετοχή μας. 1. Το Camper Club Italia έχει οργανώσει μια εξαιρετική συνάντηση. 2. Η πολύ μικρή απόσταση (430 χιλ.) ελαχιστοποιεί το κόστος συμμετοχής. 3. Η Τοσκάνη είναι η κορωνίδα του τουριστικού προορισμού της Ιταλίας. Με το δρόμο του κρασιού (Chianti), τα Κάστρα και τις Καστροπολιτείες της, τους μοναδικούς ναούς, τα μουσεία, τα τοπικά προϊόντα της. Δηλώστε συμμετοχή, ο αριθμός περιορίζεται στις 400 συμμετοχές.

 

Γενική Συνέλευση 

Γενική Συνέλευση της ΕΛΑΤ 25 έως 27 Ιανουαρίου 2019, στο Μοσχοπόδι της Θήβας. Το Σάββατο το πρωί θα συζητήσουμε τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό του 2018, την έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής, τον Προϋπολογισμό για το 2019.  Το βράδυ του Σαββάτου θα βρούμε τους τυχερούς της χρονιάς που θα κερδίσουν το δώρο της πίτας, τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς και τα δωρεάν εισιτήρια των εταιριών ΑΝΕΚ-SuperFast και των Μινωικών Γραμμών, και διασκεδάζουμε με ζωντανή μουσική και ορχήστρα. Παρακαλούμε όλοι οι συνάδελφοι να παρευρεθούν στην κορυφαία εκδήλωση του Συλλόγου  μας για να ενημερωθούν αναλυτικά για όλες τις δραστηριότητες και οικονομικά στοιχεία της Λέσχης, να συμβάλουν με ερωτήσεις - απόψεις - προτάσεις και κριτικές στην καλύτερη λειτουργία του Δ.Σ. και της λέσχης μας.  Επίσης παρακαλούνται τα μέλη να φέρουν μαζί τους όσα κουτιά γάλακτος εβαπορέ  επιθυμούν και μπορούν για να ενισχύσουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θήβας.   

 

MOSXOPODI

Εκδρομή στο Καρπενήσι από 12 έως 14 Οκτώβρη. Θα διαμένουμε στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου με όλες τις ανέσεις. Το Σάββατο διοργανώνουμε εκδρομή στην ΄΄Ιερά Μονή Παναγίας Προυσιώτισσας’’ κτισμένη το 829 μ.Χ. που απέχει 35 χιλιόμετρα από το Καρπενήσι.

Περισσότερες πληροφορίες για την μονή εδώ. http://www.monastiria.gr/sterea-elada/nomos-evritanias/iera-moni-prousiotissas/

Συντεταγμένες : 38.900926°-21.836232° ή 41°08’31’’-24°52’53’’.

Καλή αντάμωση.

Καρπενήσι ΕΛΑΤ 2018

Καρπενήσι 2018

 

ΞΑΝΘΗ α 2018 800x600

 

 

ΞΑΝΘΗ β 2018 800x600

 

 

Ο Δήμαρχος Ξάνθης, κος Χαράλαμπος  Δημαρχόπουλος, μας επισκέφθηκε στον χώρο που μας είχε παραχωρήσει  το Σάββατο 8/9/18 και συναντήθηκε σε μια ανοιχτή συνάντηση με  τα μέλη που συμμετείχαν στην εκδρομή. Ο χώρος είχε παραχωρηθεί από τον Δήμαρχο αποκλειστικά για την ΕΛΑΤ, με ενέργειες του μέλους μας Γιάννη Φουρλακίδη. Ο χώρος   ήταν πολύ κοντά στο κέντρο της Παλιάς Πόλης και διέθετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την άνετη παραμονή μας (νερό, φωτισμό, τουαλέτες).  Ο Δήμαρχος μας ανέπτυξε το πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου Ξάνθης, το οποίο εκτός από τις Γιορτές της Παλιάς Πόλης της Ξάνθης, συμπεριλαμβάνει το Χατζηδάκειο Φεστιβάλ (η Ξάνθη είναι η γενέθλια πόλη του Μάνου Χατζηδάκη), τις Θρακικές Λαογραφικές Γιορτές, το Ξανθιώτικο Καρναβάλι και πολλές ακόμη εκδηλώσεις.  Ο Δήμαρχος  ενημερώθηκε για το αίτημά μας να δημιουργηθεί ένας μόνιμος χώρος στάθμευσης αυτοκινούμενων, κάμπερ-στοπ, ο οποίος θα διευκολύνει και θα πολλαπλασιάσει την επισκεψιμότητα στην πόλη, και την συμμετοχή αυτοκινουμένων στις πάμπολλες και πολύ ενδιαφέρουσες γιορτές της Ξάνθης.  

Σημειωτέον ότι τα μέλη μας εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για τις  Γιορτές της Παλιάς Πόλης της Ξάνθης.  Οι Γιορτές εκτός από συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών και πολλές εκθέσεις και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, είχαν δημιουργήσει ένα πρωτοφανές κέφι και μια ατμόσφαιρα χαράς και ευθυμίας στην πόλη,  που ήταν ανοιχτή γιορτή με μουσικά σύνολα σε διάφορα σημεία με ποιοτική παραδοσιακή, λαϊκή και μοντέρνα μουσική και φυσικά φαγητό. 

40591363 1821383234577793 8156404523036835840 n

Κάμπερ- στοπ στην Ελάσσονα. Ο Δήμαρχος της Ελασσόνας κος Νίκος Ευαγγέλου, σε συνάντηση μαζί μας στις 30/8, μας δήλωσε ότι θα διαθέσει έναν καταπληκτικό χώρο στις όχθες του ποταμού της πόλης για τα αυτοκινούμενα. Ο χώρος είναι ήδη ασφαλτοστρωμένος και διαγραμμισμένος. Η συνάντηση με τον Δήμαρχο έγινε με πρωτοβουλία του μέλους μας Γιάννη Καραβάνα

Back to top