Εκδηλώσεις 2011

Αντικειμενικές δυσκολίες ανάγκασαν το Δ.Σ. να αναβάλλει την προγραμματισμένη 25-26-27 Νοεμβρίου εκδρομή.

Επόμενη συνάντηση τον Ιανουάριο στη Θήβα.

Θα ακολουθήσει ανακοίνωση με περισσότερες πληροφορίες.


Η συνάντηση, από την Πέμπτη 8/9 μέχρι Κυριακή 11/9 προσέλκυσε περίπου 150 φίλους-μέλη της Λέσχης με τους συντρόφους και τα παιδιά τους. Ο καιρός καλοκαιρινός, η διάθεση ευχάριστη και φιλική. Η Αμαλιάπολη μας υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες, όπως φάνηκε από τις φιλοφρονήσεις των κατοίκων, αλλά και από τον χαιρετισμό του Δημάρχου Αλμυρού και των άλλων τοπικών παραγόντων, στη διάρκεια της συνεστίασης του Σαββάτου. Λόγω των σχετικά μικρών χώρων, τα πάνω από 60 camper χωρίστηκαν στις δύο άκρες της παραλίας του χωριού, γεγονός που δεν χάλασε την παρέα και την επαφή όλων με όλους. Η εκδρομή στη Σκιάθο αποζημίωσε με το παραπάνω όσους αψήφησαν την σχετική κούραση της ολοήμερης διάρκειάς της. Αξίζουν συγχαρητήρια στους επιμελητές και διοργανωτές του τετραήμερου. Για όσους δεν τα κατάφεραν να παρευρεθούν, δείτε κάποιες εικόνες στην ενότητα «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ».

Η επόμενη συνάντηση της 28ης Οκτωβρίου στο Περτούλι, θα γίνει τελικά στα Τρίκαλα, λόγω των καιρικών συνθηκών που αναμένεται να επικρατούν τέτοια εποχή στην περιοχή. Θα υπάρξει έγκαιρη σχετική πληροφόρηση.

 

 

Η 35η ετήσια συνάντηση της Δ.Ο.Λ.Α (Διεθνούς Ομοσπονδίας Λεσχών Αυτοκινούμενων – IFCM) πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και με τη συμμετοχή της Ε.Λ.Α.Τ. . Τα Εννέα μέλη μας που ταξίδεψαν στη Ρώμη, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν περίπου 450 καμπερίστες από όλη την Ευρώπη και να ανταλλάξουν εμπειρίες και σκέψεις, γύρω από τον περιοδεύοντα τουρισμό και τη ζωή στη φύση. Η Ε.Λ.Α.Τ. έγινε δεκτή σαν μέλος της Ομοσπονδίας, με όλα τα πλεονεκτήματα που μπορεί αυτή η ιδιότητα να μας προσφέρει.

Διαβάστε περισσότερα: 35η ετήσια συνάντηση της Δ.Ο.Λ.Α. - ΙΤΑΛΙΑ 2011

Εννέα μέλη της ΕΛΑΤ, δήλωσαν συμμετοχή στην φετεινή συνάντηση της ΙFCM, που θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη, μεταξύ 8 και 13 Ιουνίου. Οι φίλοι μας, θα έχουν έτσι την ευκαιρία να συναντηθούν με εκατοντάδες λάτρεις του περιοδεύοντα τουρισμού με αυτοκινούμενο τροχόσπιτο (camper) από όλη την Ευρώπη και, παράλληλα, να γνωρίσουν την «αιώνια πόλη».

Οι Ιταλοί οικοδεσπότες μας της ASSOCAMPI, διαβεβαιώνουν ότι έχουν προβλέψει, προγραμματίσει και εξασφαλίσει την άνετη και ευχάριστη διαμονή όλων στο χώρο συνάντησης, στις εγκαταστάσεις του ιππόδρομου της πόλης.

Σύμφωνα με τις διαδικασίες της Ομοσπονδίας, η ΕΛΑΤ θα παραστεί σαν παρατηρητής, μαζί με τη λέσχη αυτοκινούμενων της Μάλτας και μία άλλη Ιταλική λέσχη.Ο ταμίας της ΕΛΑΤ Σούλης Παπαθανασίου, σαν «επίσημος» εκπρόσωπος της ΕΛΑΤ και τυπικός αρχηγός της Ελληνικής αποστολής θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τη λέσχη μας και να μεριμνήσει για την εγγραφή της σαν νέο μέλος της IFCM.

Ευχόμαστε ξένοιαστη διαμονή και καλή επιστροφή σε όλους τους συμμετέχοντες.

 

 

International Federation of Clubs of Motorhomes (IFCM)

Μετά από επαφές με την IFCM, το ΔΣ της ΕΛΑΤ αποφάσισε ομόφωνα να αιτήσουμε την εγγραφή μας στην Ομοσπονδία. Η IFCM ιδρύθηκε το 1976 και σήμερα αντιπροσωπεύει πάνω από 30.000 κατόχους αυτοκινούμενου, μέλη λεσχών από εννέα Ευρωπαϊκές χώρες (Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο και Ελβετία).

Διαβάστε περισσότερα: Διεθνής Ομοσπονδία Λεσχών Αυτοκινούμενων
Back to top