38η Πανευρωπαϊκή Συνάντηση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Λεσχών Αυτοκινουμένων IFMC

Η 38η Πανευρωπαϊκή συνάντηση θα γίνει στην πόλη Τουρναί του Βελγίου, 21 με 25 Μαΐου 2015. Προβλέπεται επίσης και προαιρετικό πρόγραμμα-επέκταση από 26 μέχρι και 31 Μαΐου, μετά την συγκέντρωση 21-25 Μαΐου. Το προαιρετικό πρόγραμμα-επέκταση θα συμπεριλαμβάνει επίσκεψη σε τρεις πόλεις, την Μεσαιωνική Γάνδη ή την Aywaille ή την Eghezée.

Η Τουρναί είναι πολύ κοντά στην Λίλ της Γαλλίας και απέχει 87 χλμ από τις Βρυξέλλες. Είναι μία πανέμορφη ιστορική πόλη, εντεταγμένη στο δίκτυο πόλεων μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς προστατευόμενων από την ΟΥΝΕΣΚΟ.

O χώρος που θα γίνει η συγκέντρωση είναι πολύ κοντά στο ιστορικό κέντρο της πόλης, με συντεταγμένες 50⁰ 36' 14.8'' Ν και 3⁰ 22'52.1'' Ε. Η φιλοξενούσα Λέσχη του Βελγίου έχει ανοίξει έναν ειδικό ιστότοπο στα Γαλλικά και Αγγλικά όπου αναρτά όλες τις πληροφορίες σχετικά με την 38η Συνάντηση http://www.eurocc2015.be/EUROCC2015_I/index.php

Το αναλυτικό πρόγραμμα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη από τους Βέλγους διοργανωτές, αλλά θα περιλαμβάνει την υποδοχή των συμμετεχόντων και βραδινή συνάντηση γνωριμίας την πρώτη μέρα, επίσημη τελετή έναρξης, Βελγική βραδιά, βραδινό σώου, ένα επίσημο γεύμα, και την τελευταία μέρα την καθιερωμένη παρέλαση των Λεσχών από τις χώρες που συμμετέχουν. Μέσα στα πλαίσια της συγκέντρωσης συνέρχεται επίσης και το Διοικητικό Συμβούλιο της IFMC, στο οποίο συμμετέχει και η ΕΛΑΤ.

Το κόστος συμμετοχής είναι 104€ το άτομο για το κυρίως πρόγραμμα, 55€ το άτομο για το επίσημο γεύμα, και 198€ το άτομο για το προαιρετικό πρόγραμμα-επέκταση. Τα χρήματα πρέπει να έχουν σταλεί μέχρι τις 15 Μαρτίου στους διοργανωτές μέσω των εθνικών Λεσχών, της ΕΛΑΤ στην δική μας περίπτωση.

Η ΕΛΑΤ σκοπεύει να λάβει μέρος και σε αυτήν την συνάντηση. Για αυτό παρακαλεί όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή το ταχύτερο δυνατόν στον Πρόεδρο ή στην Γενική Γραμματέα για να κανονιστεί το πρόγραμμα πριν και μετά την Πανευρωπαϊκή Συνάντηση και να εξασφαλιστούν κατά το δυνατόν καλλίτερες τιμές στα εισιτήρια του καραβιού και στα κάμπινγκ/κάμπερ στοπ.

 

 

 

Back to top