Μετά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για το νέο διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση των μελών κατά την οποία εκλέχθηκαν :

Πρόεδρος : Δημήτρης Δημητριάδης
Αντιπρόεδρος : Νίκος Κοτταράς
Γενικός Γραμματέας : Βασίλης Καρυδάκης
Ταμίας : Αντώνης Λιάλιος
Έφορος : Θανάσης Παπαθανασίου
Μέλος : Παντελής Καμίτσης
Μέλος : Βαγγέλης Μαρτής

Στη συνέχεια έγινε η παράδοση – παραλαβή από το απελθόν στο νέο Δ.Σ. και συζητήθηκαν διάφορα θέματα άμεσης προτεραιότητας . Συμφωνήθηκε να συγκληθεί και πάλι το νέο Δ.Σ. την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου σε χώρο που θα ορισθεί έγκαιρα.

Σύμφωνα και με την ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της 28 Ιανουαρίου 2012 , η απερχομένη Πρόεδρος Κα Εύα Βλαχογιάννη ανακηρύσσεται πανηγυρικά Επίτιμη Πρόεδρος της Λέσχης. Η Εύα Βλαχογιάννη, εκτός από ιδρυτικό μέλος της Λέσχης, διετέλεσε Πρόεδρος για δύο διετίες, επιδεικνύοντας εξαιρετική πίστη και αφοσίωση στους σκοπούς του Σωματείου .

Προσέφερε ιδιαίτερες υπηρεσίες , ακόμη και εκτός των τυπικών αρμοδιοτήτων της και διέθεσε ατελείωτες ώρες εργασίας με ανιδιοτέλεια και αγόγγυστα. Όλα τα μέλη της Λέσχης και το νεοεκλεγέν Δ.Σ. την ευχαριστούν και, φυσικά, θα την έχουν πάντα φίλο και ενεργό μέλος της Λέσχης, μαζί με τον Θόδωρο Βλαχογιάννη, που υπήρξε πάντα δίπλα της και αρωγός στις προσπάθειες της . Το Δ.Σ. αποφάσισε να της απονείμει τιμητική αναμνηστική πλακέτα, στην πρώτη συνάντηση- εκδρομή της Λέσχης.

Τέλος, τα μέλη του Δ.Σ. καλούν όλους τους φίλους – μέλη της Λέσχης μας να παραμένουν κοντά στη Λέσχη, με παρουσία στις εκδηλώσεις της και με την συμμετοχή και προσφορά βοήθειας στις προσπάθειες του Δ.Σ., για την ακόμη καλύτερη αντιμετώπιση των κοινών προβλημάτων και για την, πρωτίστως, θερμότερη σύσφιγξη των μεταξύ μας σχέσεων .

Παραμένουμε στην διάθεση όλων για ερωτήματα, παράθεση απόψεων και υποβολή προτάσεων

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Δημήτρης Δημητριάδης
Βασίλης Καρυδάκης
Back to top