Λουτρά.Υπάτης 2023

 

Αγαπητά μας μέλη,

 

Μετά από αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επαφές με τα αρμόδια άτομα από τα Λουτρά Υπάτης, κλεισίματα-ακυρώσεις και νέα κλεισίματα ημερομηνιών και χώρων στάθμευσης και πολλών άλλων θεμάτων για να επιτευχθεί η εκδρομή μας, σας ενημερώνουμε ότι:

 

θα έχουμε την τιμή και την χαρά να πραγματοποιήσουμε τηνεκδρομή μας στα Λουτρά Υπάτης, με το όμορφο ομώνυμο χωριό χτισμένο στους πρόποδες της Οίτης στο κέντρο της Ελλάδος, το διάστημα από 26 έως και 31 Οκτωβρίου 2023.

 

Σας παραθέτουμε ιστοσελίδες για να αντλήσετε πληροφορίες για τα αξιοθέατα, τον πολιτισμό και την ιστορία του τόπου που θα επισκεφτούμε.

 

Στον ίδιο χώρο που θα φιλοξενηθούμε και τις ίδιες ημερομηνίες, θα πραγματοποιήσουν την 12ηφθινοπωρινή συνάντηση τους οι φίλοι και συνάδελφοι τουVWbusclub.gr,οι οποίοι να σημειώσουμε ότι έχουν ¨κλείσει¨ τον χώρο και την ημερομηνία πολύ καιρό πριν από εμάς.

Να ενημερώσουμε ότι ο χώρος είναι τεράστιοςκαι πιστεύουμε ότι εκεί μπορεί να πραγματοποιηθεί στο μέλλον Πανελλήνια συνάντηση, για ανταλλαγή απόψεων και θεμάτων που μας αφορούν όλους.

Πιστεύοντας ότι όλοι οι καλοί παντού χωράνε, σας περιμένουμε.   

Το λεπτομερές πρόγραμμα της εκδρομής, θα ακολουθήσει σε   επόμενο μήνυμά μας.

Με εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Δημ. Γαλάνης Πρόεδρος   

Δημ. Σπηλιωτόπουλος   Γεν. Γραμματέας 

Back to top