Έκτακτη Γενική Συνέλευση,

αντί της καθιερωμένης εκδρομής του Σεπτέμβρη.

     Αγαπητές φίλες και φίλοι, μέλη της ΕΛΑΤ,

το Δ.Σ. πιστό στις αρχές που διέπουν την λειτουργία της λέσχης μας, πράττοντας το καθήκον του, έκρινε την αναγκαιότητα και την απόλυτη προτεραιότητα για σύγκληση Έκτακτης Γ.Σ. την πρώτη Οκτωβρίου τ.ε. (01-10-2022), ημέρα Σάββατο και ώρα 09:00 το πρωί, στην έδρα της λέσχης στο Μοσχοπόδι Θηβών, στον φιλόξενο χώρο του «Μπάρμπα Γιάννη».

                                             Τα θέματα της Ε.Γ.Σ. της 01-10-2022,

που το Δ.Σ. έχει καταστατικό καθήκον και θεσμική υποχρέωση να αναφέρει, προκειμένουμε πληρότητα, αναλυτικά, με ακρίβεια (για εξέταση, έρευνα κτλ.) και παράλληλα αποστασιοποιημένα, ώστε το σώμα της Γ.Σ. να έχει τη δική του σφαιρική άποψη κι εν συνεχεία αντίστοιχα σωστή κρίση στη συζήτηση που θα ακολουθήσει,

                                                                   είναι:

  1. Λάθη παρελθόντων ετών στην λογιστική αποτύπωση.
  2. Εξαιρετικό το παρελθόν, αλλά προβληματικό το παρόν της Λέσχης μας.
  3. Το μέλλον της ΕΛΑΤ ανήκει σε αυτούς που το προετοιμάζουν. Προτάσεις-συμμετοχή.

         Αγαπητές φίλες και φίλοι,

     Η κορυφαία εκδήλωση κάθε λέσχης και συλλόγου είναι η Γενική Συνέλευση, που έχει αναμφισβήτητη χρησιμότητα, με μια όμως ουσιώδη και απαραίτητη προυπόθεση:

τον ειλικρινή- ξεκάθαρο διάλογο από όλες και όλους, χωρίς ομαδοποιήσεις, χωρίς προσωπικές αντεγκλήσεις, χωρίς κερδισμένους και χαμένους, αλλά με ιδιαίτερη προσοχή που επιβάλλει η σοβαρότητα και η σημασία της εποικοδομητικής κριτικής, με ερωτήσεις και κυρίως με απόψεις και προτάσεις που συμβάλουν στην καλύτερη λειτουργία του Δ.Σ. και της Λέσχης.

       Στην Γ.Σ. ( και όχι στα διάφορα socialmediaκαι forum, που είναι μεμπτό ) έχουμε την δυνατότητα και υποχρέωση συνάμα να λέμε τα πάντα που έχουν σχέση με την λέσχη, με σεβασμό βεβαίως και χωρίς να απεμπολούμε και να μηδενίζουμε την συμβολή, την προσφορά και τον αγώνα που έχουν κάνει μέχρι σήμερα όλοι οι προηγούμενοι διοικούντες και μη, καταθέτοντας νέες απόψεις και προτάσεις για κάτι καλύτερο.

       Θυσιάζουμε την εκδρομή από την ανάγκη να σταθεροποιήσουμε και να κερδίσουμε την συνέχιση της ύπαρξης της λέσχης που τόσο αγαπάμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

       Η λέσχη μας χρειάζεται τη βοήθεια και συμβολή όλων, χωρίς εξαιρέσεις.

       Εκδρομές, που είναι πολύτιμες συναντήσεις με αγαπημένους συνανθρώπους, που μας βοηθούν έμμεσα να αντιμετωπίζουμε τα μικρά και τα μεγάλα, τα εύκολα και τα δύσκολα, τις χαρές και τις πίκρες της ζωής, να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι, θα υπάρξουν πολλές στο μέλλον.

Σε ένα περιβάλλον όμως που η ευγένεια, ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια είναι δεδομένα.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ.                                                 Ο Γεν. Γραμματέας

           Δ. Γαλάνης                                                            Δ. Σπηλιωτόπουλος

Back to top