Ακόμα μια εκδρομή της ΕΛΑΤ ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, κατά γενική ομολογία των συμμετεχόντων! Τα 45 αυτοκινούμενα που συμμετείχαν, φιλοξενήθηκαν άνετα σε ασφαλτοστρωμένο χώρο γύρω από το κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων, που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού Καθενοί.

Οι μέρες μας πέρασαν ευχάριστα με πεζοπορίες στην φύση και επισκέψεις στο γραφικό και φιλόξενο χωριό των Καθενών. Οι αθλητές της παρέας μας δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν την προπόνησή τους στο γήπεδο του μπάσκετ, ενώ δεν έλλειψαν οι μουσικές βραδιές με κιθάρα, καραόκε, με χορό και όπως πάντα με καλή παρέα!

Την Παρασκευή το πρωί επισκεφθήκαμε το εργαστήρι μανιταριών της περιοχής και το μεσημέρι απολαύσαμε σε ομοτράπεζο την μανιταρόσουπα που ετοίμασαν οι επιδέξιες μαγείρισσες της Λέσχης μας!

Το μεσημέρι του Σαββάτου στήθηκε καζάνι για την βραστή γίδα, που χάρη στην τέχνη που έβαλαν τόσο οι μαγείρισσες όσο και ο μάγειράς μας, έγινε ανάρπαστη! Στο ομοτράπεζο είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε τον Δήμαρχο της περιοχής κ. Ψαθά καθώς και τον Αντιδήμαρχο κ. Ράζο. Ο Πρόεδρος παρέδωσε τιμητική πλακέτα εκ μέρους της ΕΛΑΤ για την φιλοξενία και την ευγενική προσφορά του Δημάρχου, που συνέβαλε στην άνετη και ευχάριστη διαμονή μας.

Την Κυριακή κατά την διάρκεια της προγραμματισμένης με πούλμαν εκδρομής, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τα χωριά της περιοχής, να περπατήσουμε στο φαράγγι της Αγάλης, να σταματήσουμε για μια σύντομη βόλτα με καφεδάκι και γλυκό στην Στενή και να καταλήξουμε για φαγητό στην Αγ. Κυριακή στην ταβέρνα ΝΕΡΟΜΥΛΟΣ. Οι καταρράκτες, το κατάφυτο περιβάλλον και το ιδιαίτερο εκκλησάκι της Αγ. Κυριακής, μας εξέπληξαν ευχάριστα!

Ευχαριστούμε τα μέλη για την συμβολή τους στην επιτυχία της εκδρομής και βεβαίως για τη συμμετοχή τους!

Ευχόμαστε καλές γιορτές και η επόμενη συνάντησή μας στο Μοσχοπόδι της Θήβας να μας βρει όλους και όλες υγιείς!

Το Δ.Σ. της ΕΛΑΤKATHENOI 2 1KATHENOI 2 2KATHENOI 4 1KATHENOI 4 2KATHENOI 8 1KATHENOI 8 2KATHENOI 8 3KATHENOI 8 4KATHENOI 11 1KATHENOI 11 2KATHENOI 12

Back to top