Αγαπητά μέλη,
Με την ευκαιρία της αύξησης του ενδιαφέροντος για αγορά και ενοικίαση αυτοκινούμενων στην Ελλάδα το Δ.Σ. προχώρησε στις παρακάτω ενέργειες για την διαφήμιση του περιηγητικού τουρισμού, την προβολή της ΕΛΑΤ και τις προσπάθειες για την λύση των προβλημάτων που αφορούν το αυτοκινούμενο.
Στις 3/7/21 η Γραμματέας κα Γεωργουλοπούλου έδωσε συνέντευξη στο ΑΘΗΝΑΙΚΟ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ για όλα τα θέματα του αυτοκινούμενου. Μέρος της συνέντευξης έχει ήδη δημοσιευθεί και έχει αναμεταδοθεί και από άλλες ηλεκτρονικές εφημερίδες όπως ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, REAL.GR, κλπ.
Στις 5/7/21 η Γραμματέας κα Γεωργουλοπούλου έδωσε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ALPHA στην εκπομπή του κου Φιλιππακόπουλου που μεταδόθηκε ζωντανά στις 18:20.
Στις 6/7/21 ο Πρόεδρος κος Γαλανάκης έδωσε συνέντευξη στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ3 στην κα Βούζη που μεταδόθηκε ζωντανά στις 12:30.
Ελπίζουμε όσα ειπώθηκαν να φτάσουν και στα αυτιά των υπευθύνων μήπως και προχωρήσει κάποτε η λύση των προβλημάτων μας.
‘Οποιος επιθυμεί μπορεί να συνδεθεί με τα παραπάνω ΜΜΕ για να διαβάσει ή ακούσει από το αρχείο τους τις συνεντεύξεις. (Δυστυχώς δεν υπήρχε το χρονικό περιθώριο να ενημερωθούν τα μέλη έγκαιρα για να παρακολουθήσουν ζωντανά τις συνεντεύξεις.)
Το Δ.Σ. θα συνεχίσει και με άλλες ενέργειες να προωθεί τα θέματα που αφορούν το αυτοκινούμενο.
Καλή συνέχεια καλοκαιριού,
Το Δ.Σ.
7.7.21
Back to top