Αγαπητοί φίλοι & μέλη της ΕΛΑΤ,

Μετά τις πρόσφατες αναφορές από τα μέλη μας για το πρόβλημα που αντιμετώπισαν κατά την στάθμευσή τους στην Αρκίτσα, επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας ο οποίος μας πληροφόρησε τα εξής:

Το Δασαρχείο , υπαναχώρησε στην αρχική του απόφαση για παραχώρηση του συγκεκριμένου χώρου στο Δήμο για την δημιουργία camper-stop και περιέφραξε τον χώρο. Ως εκ τούτου, στο συγκεκριμένο κομμάτι δεν θα μπορούν να σταθμεύουν τα αυτοκινούμενα. Μπορούν μόνο στην γύρω περιοχή ;;!!.

Κατά την συζήτησή μας, ανάμεσα σε πολλά άλλα, εκφράσαμε στον Πρόεδρο της κοινότητας την δυσαρέσκειά μας και την απογοήτευσή μας για αυτή την εξέλιξη ειδικά αφού η πρόσφατη συνάντησή μας, οι διαβεβαιώσεις του για τον χώρο και η συμφωνία έγιναν με δική του πρωτοβουλία. Επίσης διαμαρτυρηθήκαμε γιατί δεν ενημερωθήκαμε αμέσως γι’ αυτή την εξέλιξη ώστε να μην υποβληθούν σε τυχόν ταλαιπωρία τα μέλη μας.

Λυπούμεθα ειλικρινά γι’ αυτή την δυσάρεστη εξέλιξη και ζητούμε συγνώμη από τα μέλη μας για όποια ταλαιπωρία αντιμετωπίσανε.

Καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι,

Το Δ.Σ.

Back to top