Αγαπητά Μέλη,

Ευχόμαστε να είσαστε όλοι καλά, υγιής και με αποθέματα υπομονής μέχρι να βγούμε από αυτή την δύσκολη περίοδο.

΄Όπως δείχνουν τα γεγονότα και οι προβλέψεις, δεν θα μπορέσουμε να διοργανώσουμε Γενική Συνέλευση με φυσική παρουσία τουλάχιστον μέχρι και το τέλος Απριλίου. Παρά τις δυνατότητες που μας δίνει η τεχνολογία (κάτι που το διερευνήσαμε πολύ) δεν είναι δυνατή η σύγκληση Γ.Σ. με τηλεδιάσκεψη λόγω του μεγάλου αριθμού των μελών αλλά και κυρίως λόγω των ιδιαίτερων αδυναμιών που έχουν ορισμένα μέλη τα οποία φυσικά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ή να μην τους δώσουμε την δυνατότητα να συμμετέχουν στη Γ.Σ.

Επίσης δεν θα μπορέσουμε να διοργανώσουμε εκδρομές – τουλάχιστον μέχρι να αρθούν τα μέτρα για τις μαζικές συγκεντρώσεις που δεν ξέρουμε αν και πότε θα γίνει αυτό. Εννοείτε πως όταν μπορέσουμε θα προχωρήσουμε σε μια εκδρομή για να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί.

Λαμβάνοντας λοιπόν υπ’ όψη τα παραπάνω, τις οικονομικές υποχρεώσεις της Λέσχης για το 2021 και το υπόλοιπο του ταμείου, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να ΜΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟ 2021.

Τέλος θέλουμε να σας γνωρίσουμε ότι το Δ.Σ. εργάζεται για διάφορα θέματα και όταν θα υπάρχει κάποια εξέλιξη θα σας ενημερώνει.

Ευχόμαστε και πάλι σε όλους σας να είστε καλά.

Φιλικά,

Ο Πρόεδρος Χρ. Γαλανάκης

Και το Διοικητικό Συμβούλιο

14/02/2021

Back to top