Αγαπητά Μέλη,

Σας ευχόμαστε και πάλι Ευτυχισμένο και καλοτάξιδο το 2021.

Οι δύσκολες συνθήκες λόγω πανδημίας δυστυχώς συνεχίζονται με αποτέλεσμα να δυσκολεύουν και τις υποχρεώσεις της Λέσχης μας. Η Γενική Συνέλευση και η γιορτή με την «κοπή της πίτας» είναι άγνωστο πότε θα πραγματοποιηθούν και κάτω από ποιες συνθήκες. Το Δ.Σ. προετοιμάζεται και είναι σε αναμονή νεότερων και ευνοικότερων συνθηκών για την διοργάνωσή τους. Σκέψεις και προτάσεις υπάρχουν όμως όλα εξαρτώνται από τις εξελίξεις της πανδημίας και τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Παρ’ όλα αυτά, το Δ.Σ. εξακολουθεί να εργάζεται για το καλό της Λέσχης μας. Παρά τις δυσκολίες παρακολουθούμε και επιλύουμε όλα τα θέματα που μας αφορούν έτσι ώστε η επάνοδος στην «κανονικότητα» να μας βρουν έτοιμους να συνεχίσουμε.

΄Ετσι λοιπόν σας ενημερώνουμε ότι μετά από συντονισμένες ενέργειες οι ναυτιλιακές εταιρίες ενέκριναν ξανά για το 2021 την έκπτωση που παρέχουν στα μέλη μας.

25% η ANEK-SUPERFAST FERRIES του ομίλου ATTICA για τις γραμμές της Αδριατικής και

20% η MINOAN LINES του ομίλου GRIMALDI τόσο για τις γραμμές της Αδριατικής όσο και για τις γραμμές Πειραιά-Χανιά-Πειραιά και Πειραιά-Ηράκλειο-Πειραιά.

Επίσης και οι δύο εταιρίες είδαν πολύ θετικά το αίτημά μας να επεκτείνουν την έκπτωση και σε όλα τα μέλη της FICM. Το Δ.Σ. ενημέρωσε τον Πρόεδρο της FICM κο Claude Guet ο οποίος και μας ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία. Θα επακολουθήσει απ’ ευθείας επικοινωνία της FICM με τις ναυτιλιακές, όπως έχουν ζητήσει οι ίδιες οι εταιρίες. Πλήρη στοιχεία επικοινωνίας έχουν δοθεί στην FICM και είμαστε στη διάθεσή τους να τους βοηθήσουμε σε ότι χρειασθούν.

Το Δ.Σ. παρακολουθεί και διάφορα άλλα θέματα για τα οποία θα επανέλθουμε όταν θα έχουμε και γι’ αυτά εξελίξεις.

Αγαπητά Μέλη,

Ζητούμε την κατανόησή σας γι’ αυτή την αναγκαστική απομάκρυνση. Σας ζητούμε να σταθείτε δίπλα στην ΕΛΑΤ, δίπλα στο Δ.Σ. και θα χαιρόμασταν ιδιαίτερα να είχαμε επικοινωνία μαζί σας και να ακούσουμε τις γνώμες και τις προτάσεις σας μέσα από το forum της ιστοσελίδας μας ή ακόμη και μέσα από το facebook.

Η πανδημία θα περάσει και η ΕΛΑΤ πρέπει να μείνει όρθια και πιο δυνατή!!

Σας ευχαριστούμε και σύντομα θα επικοινωνήσουμε και πάλι μαζί σας.

Με αγάπη,

Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ.

09.01.21

Back to top