Αγαπητά μέλη, 

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας λάβαμε ευχές για τα Χριστούγεννα & τον Καινούργιο Χρόνο μαζί με το ακόλουθο μήνυμα:

///

Αγαπητοί φίλοι του αυτοκινούμενου,

Μετά από έναν πολύ ιδιαίτερο και λυπηρό χρόνο για τους κατοίκους όλης της γης, σας ευχόμαστε ένα χαρούμενο τέλος γι' αυτό το χρόνο και ελπίζουμε ότι ο επόμενος θα μας επιτρέψει να ξαναρχίσουμε τις δραστηριότητές μας και γρήγορα να ξεχάσουμε την δυσάρεστη αυτή περίοδο.

Αν και η ανασυγκρότηση δεν είναι σίγουρα εμφανής τους ερχόμενους μήνες, σας γνωρίζουμε ότι η Ομοσπονδία μας συνεχίζει να εργάζεται για την προστασία αυτού του είδους τουρισμού που εκπροσωπούμε.

Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι στην Ομοσπονδία διότι περισσότερο από ποτέ τα δικαιώματά μας υπονομεύονται, κανονισμοί, απαγορεύσεις στάθμευσης, υποχρεώσεις προς τα κάμπινγκ ή εμπορικές περιοχές ...

Ναι, όντας μέλη μιάς λέσχης ή ομοσπονδίας δίνετε την απαραίτητη βαρύτητα για να προσεγγίσουμε τις αρμόδιες αρχές στις διάφορες χώρες και να επιτευχθούν αποτελέσματα χάρις σε αυτό. 

Σε διεθνές επίπεδο, μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι διότι έχει γίνει καλή πρόοδος στο θέμα της μετατροπής της άδειας Β. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας οι οποίοι έκαναν φανταστική δουλιά στο θέμα αυτό. 

΄Ομορφες ανακαλύψεις και συναντήσεις μας περιμένουν, ας κάνουμε τα σχέδιά μας, ας βρούμε ξανά στόχους σύμφωνα με έναν κόσμο που μπορεί να είναι διαφορετικός, αλλά ας μείνουμε θετικοί. 

Ευτυχισμένο το Νέο ΄Ετος 2021 για όλους μας και αυτή τη χρονιά περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, ευχόμαστε σε όλους και στον καθένα χωριστά, υγεία και φιλία.

Το Δ.Σ. της FICM

///

Επίσης η FICM μας ενημέρωσε ότι το EUROCC 2022  θα γίνει στο Βέλγιο 2-12 Ιουνίου 2022.

Οι 5 πρώτες ημέρες, το βασικό πρόγραμμα, θα διοργανωθεί από την λέσχη ABUM. Η επέκταση των 6 ημερών θα διοργανωθεί από κοινού από τις λέσχες AMI, BMHC, MCB και UML.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για τις λεπτομέρειες.

Καλές Γιορτές,

Το Δ.Σ. της ΕΛΑΤ

20.12.20 

43 Eurocc001

Back to top