Αγαπητά Μέλη,

Ελπίζουμε ότι παρά τις δυσκολίες με τον κορωνοιό περάσατε όμορφα και ευχάριστα το καλοκαίρι σας, χωρίς απρόοπτα και με ασφάλεια. Αυτό δείχνουν άλλωστε και οι πληροφορίες που έχουμε για τις εξορμήσεις των μελών της ΕΛΑΤ.

Στο διάστημα που πέρασε το Δ.Σ. ήρθε σε επαφή με διάφορους δήμους & κοινότητες ώστε να μπορέσουμε να οργανώσουμε μια εκδρομή για τον Σεπτέμβριο, λαμβάνοντας και όλα τα μέτρα ασφαλείας. Δυστυχώς αντιμετωπίσαμε την άρνηση των δημοτικών αρχών να μας παραχωρήσουν χώρο για συγκέντρωση λόγω των περιοριστικών μέτρων. Το Δ.Σ. θα συνεχίσει τις προσπάθειες ώστε να είναι έτοιμο όποτε οι συνθήκες το επιτρέψουν να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί. Επίσης επεξεργαζόμαστε άλλους τρόπους για να μπορέσουμε να βρεθούμε ξανά.

Τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζει και η Πανευρωπαική Ομοσπονδία μας FICM αφού ακόμη δεν υπάρχει πρόβλεψη για το EUROCC του 2021. Για το 2022 όμως η λέσχη ABUM του Βελγίου ανέλαβε να διοργανώσει την εκδήλωση στην πόλη Saive, στα περίχωρα της Liege, Wallonia Βελγίου. Το βασικό πρόγραμμα θα γίνει 1-6 Ιουνίου 2022 και η επέκταση 6-11 Ιουνίου. Να ευχηθούμε ότι θα πάνε όλα καλά.

Επίσης η FICM αποφάσισε, με επιφύλαξη για τις εξελίξεις του κορωνοιού, την σύγκλιση της Γενικής Συνέλευσης στην πόλη Blavozy της Γαλλίας από 13 έως 16 Οκτωβρίου 2020 και ζήτησε τα ονόματα των συμμετεχόντων. Από το Δ.Σ. της ΕΛΑΤ δεν θα μπορέσει να μεταβεί κανένα μέλος, λόγω προσωπικών προβλημάτων αλλά και λόγω κορωνοιού. Την ΕΛΑΤ θα εκπροσωπήσει το μέλος μας κ. Θανάσης Τόλης, ο οποίος ήδη ενημέρωσε την FICM ότι θα παρευρεθεί, κορωνοιού επιτρέποντος.

Το Δ.Σ. θέλει να ενημερώσει τα μέλη της ΕΛΑΤ ότι παρά τα προβλήματα που υπάρχουν εργάζεται για την επίλυση διαφόρων θεμάτων και θα συνεχίσει ακόμη πιο εντατικά.

Ευχόμαστε σε όλους να είστε καλά και να προσέχετε!!!

Σεπτέμβριος 7, 2020.

Back to top