Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Γ.Σ. της ΕΛΑΤ. Η προσέλευση των μελών στον φιλόξενο και όμορφο χώρο του Μοσχοποδίου ξεκίνησε από την Πέμπτη. Το Σάββατο το πρωί έγινε η Γ.Σ. σε κλίμα συναδελφικό και πολιτισμένο. Τα μέλη άκουσαν με προσοχή και ενέκριναν τα πεπραγμένα του Δ.Σ. για το 2019 και τον οικονομικό απολογισμό όπως και τις δράσεις και ενέργειες για το 2020. Εκφράστηκαν απόψεις, θέσεις, έγιναν προτάσεις και η διαδικασία ολοκληρώθηκε.

Το βράδυ του Σαββάτου έγινε η καθιερωμένη γιορτή για τον καινούργιο χρόνο και το κόψιμο της πίτας. Τη γιορτή μας τίμησε με την παρουσία του και ο νέος Δήμαρχος Θήβας κος Γιώργος Αναστασίου και ο Αντιδήμαρχος κος Ανδρέας Χατζησταμάτης. Τα δώρα πολλά και αξιόλογα, το μενού εξαιρετικό, η ορχήστρα ανανεωμένη με ωραίο ρεπερτόριο που μας ξεσήκωσε όλους σε ένα γλέντι τρικούβερτο!

Το Δ.Σ. ευχαριστεί τον Δήμο Θήβας που για μια ακόμη φορά μας διευκόλυνε για την παραμονή μας στο Μοσχοπόδι (παρά τα προβλήματα με την διάρρηξη του Ξενώνα). Το εστιατόριο «Μπαρμπα-Γιάννης» για το απολαυστικό μενού και που για μια ακόμη φορά μας αντιμετώπισε σαν «φίλους» και όχι σαν πελάτες. Τέλος ευχαριστεί ιδιαίτερα όλα τα μέλη για την συμμετοχή και την καλή τους διάθεση.

Ευχόμαστε του χρόνου να είμαστε ακόμα πιο πολλοί !!

Back to top