Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδρομή της Δομνίστας. Συμμετείχαν 50 αυτοκινούμενα. Με βοηθό και τον καλό καιρό περάσαμε υπέροχα. Το χωριό ωραίο και γραφικό, οι κάτοικοι πολύ φιλικοί, φιλόξενοι και χαρούμενοι. Το τοπίο πανέμορφο με πανύψηλα έλατα. Στις εκδηλώσεις του Φιλοπρόοδου Συλλόγου για τα Τσίπουρα το κέφι ήταν μεγάλο και ο χορός κρατούσε μέχρι αργά.

Ξεναγηθήκαμε στο Λαογραφικό Μουσείο, την έκθεση με τις παλιές φωτογραφίες και την Βιβλιοθήκη με τα 11.000 βιβλία. Λόγω έλλειψης βιβλιοθηκών/ραφιών για την τοποθέτηση όλων των βιβλίων, τα μέλη μας με έρανο συγκέντρωσαν ένα καλό ποσόν το οποίο δόθηκε στον σύλλογο του χωριού για αυτό το σκοπό.

Είχαμε επίσης την ευκαιρία να συναντηθούμε με τον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας κ. Α. Τασιό και τον Δήμαρχο Καρπενησίου κ. Ν. Σουλιώτη με τους οποίους συζητήσαμε το θέμα της ίδρυσης CamperStop όχι μόνο στη Δομνίστα αλλά και σε όλο τον νομό Ευρυτανίας και συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε τις συζητήσεις.

Η Λέσχη μας συμμετείχε επίσης στις εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Σε μια σεμνή τελετή, η ΕΛΑΤ κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των Ηρώων. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε την ομιλία του Δάσκαλου Κων/νου Παπαδόπουλου γιατί διέφερε από τις τυπικές ομιλίες αυτών των εορτών. Ο Δάσκαλος αφηγήθηκε γεγονότα από τη δράση αγωνιστών της Δομνίστας που έδωσαν τη ζωή τους στις μάχες κατά του κατακτητή.

Φύγαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις και με την υπόσχεση ότι θα ξαναπάμε!

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Νίκο Καρέτσο, τον Αντιπρόεδρο κ. Αγγελή Κώστα αλλά και την Πρόεδρο του Φιλοπρόοδου Συλλόγου κα Ευαγγελία Νταλιάνη για την θερμή φιλοξενία και την βοήθεια που προσέφεραν στην ΕΛΑΤ.

 

Δομν1Δομν2

 

Δομν3

 

IMG 20191028 103316

 

IMG 20191028 110337

 

Back to top