Γενική Συνέλευση 26/1/18 - ΔΣ 5/2/19

Η Γενική μας Συνέλευση έγινε στις 26/1/2018 όπως πάντα στο φιλόξενο Μοσχοπόδι. Μετά τον οικονομικό απολογισμό, τα πεπραγμένα του ΔΣ, τα σχέδια δράσης για το 2019 και τον προϋπολογισμό, ακολούθησε συζήτηση για διάφορα καυτά θέματα που αφορούσαν την λειτουργία του ΔΣ και την Διεθνή Ομοσπονδία. Προέκυψαν διαφωνίες . Κατά την διάρκεια του χορού που ακολούθησε η Πρόεδρος, η Γ. Γραμματέας και ο Ταμίας παραιτήθηκαν του ΔΣ.

Τα εναπομείναντα 4 μέλη συμπληρώθηκαν από το αναπληρωματικό μέλος Χρ. Γαλανάκη και την 5/2 μέσα σε φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα συγκρότησαν ομόφωνα το νέο Δ.Σ. Νέος Πρόεδρος και προσωρινός Γ.Γ. ο Χρ. Γαλανάκης, Αντιπρόεδρος και προσωρινός Ταμίας ο Πάρης Φραντζής, Έφορος ο Γ. Λειβάδης και μέλη ο Θ. Τόλης και Γ. Χονδρόπουλος.

Τα νέο ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα την σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. και εκλογές για νέο ΔΣ τριετούς διάρκειας σύμφωνα με το άρθρο 9 του καταστατικού μας, την Κυριακή 3/3/2019 στο Μοσχοπόδι, με όραμα και προοπτική για ένα νέο ελπιδοφόρο και υγιές ξεκίνημα. Καλούμε όλα τα μέλη να είμαστε εκεί 1-3/3/2019 γι αυτή την κρίσιμη και σημαντική στιγμή για την λέσχη μας.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Back to top