Θερμά συγχαρητήρια στο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΑΤ Θανάση Τόλη, ο οποίος εκλέχτηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Λεσχών Αυτοκινουμένων FICM, στην συνεδρίασή του στις 10.4.2017 στην πόλη Λεόν της Ισπανίας. Σε αυτή τη συνεδρίαση, είχαμε την ευκαιρία να προβάλλουμε την Λέσχη μας, τις δραστηριότητές μας, και τις προσπάθειές μας για την προώθηση των θεμάτων των αυτοκινουμένων, όπως η δημιουργία Κάμπερ-στοπς στην Ελλάδα. 


Η μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης της 39ης Πανευρωπαϊκής Συγκέντρωσης Λεσχών Αυτοκινουμένων το 2016 στην Ελλάδα, στην οποία συμμετείχε ενεργά και ο Θανάσης Τόλης, έκανε την υποψηφιότητά του τόσο δυνατή, ώστε να υποστηριχθεί από την συντριπτική πλειοψηφία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της FICM, δηλ. από 17 μέλη σε σύνολο 18. Μία πολύ μεγάλη τιμή για μία μικρή χώρα και μία ακόμη μικρότερη Λέσχη. Η ΕΛΑΤ, ένα μικρό αλλά δυναμικό κλαμπ αυτοκινουμένων, όχι μόνο θα αντιπροσωπεύεται αλλά και θα συμμετέχει ενεργά μέσω του Θανάση στις Ευρωπαϊκές διεργασίες. Θερμά συγχαρητήρια και πάλι στον Θανάση Τόλη.
Και κάτι τελευταίο. Η ΕΛΑΤ δεν έχει να ζηλέψει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ από την διοργάνωση της ΛΕΟΝ. Ήταν μία διοργάνωση πολύ κάτω του μετρίου, ιδιαίτερα μετά την δική μας, που είχε θέσει τον πήχη πάρα πολύ ψηλά. Και δεν το λέμε εμείς αλλά οι επί κεφαλής όλων των αντιπροσωπειών με τα πολύ θετικά τους σχόλια, τις συγκρίσεις αλλά και τα συγχαρητήρια που μας έδωσαν για μια ακόμη φορά.

Back to top