Στα πλαίσια των ενεργειών που κάνει η Λέσχη με σκοπό την στάθμευση των αυτοκινουμένων σε λιμάνια της Εύβοιας, και σε συνέχεια των προσπαθειών αυτών, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Οργανισμός Λιμένων Εύβοιας (ΟΛΝΕ) προετοιμάζει την χωροθέτηση χώρων στάθμευσης για αυτοκινούμενα σε πέντε λιμάνια της Εύβοιας (Χαλκίδας, Καρύστου, Μαρμαρίου, Κύμης και Αιδηψού).

Με αυτή την διαδικασία θα προσδιοριστούν συγκεκριμένοι χώροι στα πέντε λιμάνια, οι οποίοι στη συνέχεια θα διαγραμμισθούν και με την κατάλληλη σήμανση θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την στάθμευση των αυτοκινουμένων.

Η ενέργεια αυτή είναι σε εξέλιξη και εκτιμάται ότι το πρώτο τρίμηνο του 2015 θα έχει ολοκληρωθεί.

Επισημαίνουμε ότι οι χώροι αυτοί θα μπορούν για μικρό χρηματικό ποσό να χρησιμοποιούνται από τα μέλη μας, και όχι μόνο, και παράλληλα με την ανάλογη κάρτα (έξυπνη κάρτα) του ΟΛΝΕ θα είναι δυνατόν να προμηθευόμαστε νερό και να συνδεόμαστε με την εγκατάσταση που παρέχει ηλεκτρικό ρεύμα.

Πέρα από τα παραπάνω οι χώροι θα είναι ασφαλείς διότι θα επιτηρούνται από φύλακες κι από την λειτουργία ειδικής κάμερας.

Με την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας, τα μέλη μας θα μπορούν να κάνουν τον γύρο της Εύβοιας για να γνωρίσουν τα αξιοθέατα και τις ομορφιές του καταπληκτικού αυτού νησιού, ξέροντας εκ των προτέρων ότι θα έχουν στην διάθεσή τους εξασφαλισμένο άνετο και ασφαλή χώρο παραμονής και διανυκτέρευσης.

Back to top