Μετά τη καλοκαιρινή περίοδο και τις θαλασσινές εξορμήσεις, θα συναντηθούμε στο Καρπενήσι, το τριήμερο 20-22 Σεπτεμβρίου. Η διαμονή μας θα γίνει στο «ελβετικό» φυσικό περιβάλλον του Αθλητικού Κέντρου Καρπενησίου και είναι σίγουρη η απόλαυση της ζωής εκεί, έστω και για λίγες ημέρες. Τα παιδιά και όσοι νοιώθουν παιδιά θα μπορούν περπατήσουν στο δάσος, να κάνουν ποδήλατο, να παίξουν ποδόσφαιρο ή μπάσκετ. Για το Σάββατο, προγραμματίζεται εκδρομή στον Προυσό, με την περιβόητη ομώνυμη Μονή και μέσω της ωραιότατης διαδρομής παράλληλα του Καρπενησιώτη ποταμού.

Για την επίσκεψη στο κέντρο της πόλης, ο Δήμος Καρπενησίου μας υποσχέθηκε την χρήση λεωφορείων σε τακτά δρομολόγια από και προς το Αθλητικό Κέντρο. Επίσης, το απόγευμα του Σαββάτου διοργανώνεται ποδηλατοβόλτα από το Αθλητικό Κέντρο στην κεντρική πλατεία της πόλης, με ξεκούραση και επιστροφή, μία εύκολη και σχεδόν επίπεδη διαδρομή συνολικού μήκους 8 χιλιομέτρων (4+4). Για όσους δεν έχουν δικό τους ποδήλατο, ο Δήμος θα μας διαθέσει ένα μικρό αριθμό.

Τρείς μήνες από την τελευταία μας συνάντηση, περιμένουμε την μαζική συμμετοχή σας. Σε αυτό βοηθάει και η σχετικά ίση απόσταση του Καρπενησίου από όλα σχεδόν τα σημεία της πατρίδας μας. Προγραμματίστε το λοιπόν από τώρα και ... τα λέμε από κοντά.

 

Back to top