Η 35η ετήσια συνάντηση της Δ.Ο.Λ.Α (Διεθνούς Ομοσπονδίας Λεσχών Αυτοκινούμενων – IFCM) πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και με τη συμμετοχή της Ε.Λ.Α.Τ. . Τα Εννέα μέλη μας που ταξίδεψαν στη Ρώμη, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν περίπου 450 καμπερίστες από όλη την Ευρώπη και να ανταλλάξουν εμπειρίες και σκέψεις, γύρω από τον περιοδεύοντα τουρισμό και τη ζωή στη φύση. Η Ε.Λ.Α.Τ. έγινε δεκτή σαν μέλος της Ομοσπονδίας, με όλα τα πλεονεκτήματα που μπορεί αυτή η ιδιότητα να μας προσφέρει.

Στη διάρκεια των πέντε ημερών της συνάντησης, οι Ιταλοί διοργανωτές, φίλοι της ASSOCAMPI, είχαν σχεδιάσει αρκετές εκδηλώσεις, με μουσική, γεύσεις και άλλα δρώμενα, που κράτησαν σε συνεχές ενδιαφέρον και χάρισαν ευχάριστη διαμονή σε όλους τους συμμετέχοντες. Στο χώρο υπήρχε και μικρή αγορά με αξεσουάρ για αυτοκινούμενα σε πολύ καλές τιμές.
Η επόμενη συνάντηση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Λεσχών Αυτοκινούμενων – IFCM -  για το έτος 2012 θα λάβει μέρος στο Μπέργκαμο (Bergamo) της Ιταλίας, από την Τετάρτη 23 Μαΐου έως και τη Δευτέρα 28 Μαΐου 2012 (Αγίου Πνεύματος) , με οικοδεσπότη την CCI (CamperClubItalia). Αρχίστε να το προγραμματίζετε από τώρα καθώς οι αιτήσεις συμμετοχής θα είναι μήνες νωρίτερα εναρμοσμένες στα Ευρωπαϊκά πρότυπα.
 

Περισσότερες πληροφορίες για τη Διεθνή Ομοσπονδία Λεσχών Αυτοκινούμενου μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.ficm-aisbl.eu

 
 
Back to top