Το Σαββατοκύριακο, 4-5-6 Φεβρουαρίου 2011, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια συνέλευση της ΕΛΑΤ, που αποτέλεσε και την πρώτη φετεινή συνάντηση των μελών της λέσχης, στον φιλόξενο χώρο του Μοσχοπεδίου Θήβας.

Η επιτυχία εστιάζεται στην άρτια οργάνωση, στην ομαδική παρουσία των μελών (περίπου 350 άτομα – μέλη με τους/τις συζύγους και λίγα παιδιά -), στην όμορφη βραδυά του Σαββάτου με το κόψιμο της πίτας και το μουσικό και χορευτικό ξεφάντωμα και, τέλος, στη διεξαγωγή της συνέλευσης με πρακτικότητα, σεβασμό στο χρόνο, χωρίς ανούσιες και περιττές αντεγκλήσεις. Να προσθέσουμε, γιατί όχι, και τις εξαίσιες καιρικές συνθήκες, που βοήθησαν να κινηθούμε με άνεση και να απολαύσουμε τη φυσική ομορφιά του περιαστικού δάσους. Οπως κάθε χρόνο, αρκετά νέα δενδρύλλια προστέθηκαν δίπλα στα προηγούμενα, από τους ίδιους και πάντα άξιους νονούς τους, τα μέλη της λέσχης.

Από τα θέματα που τέθηκαν από τα μέλη που ζήτησαν τον λόγο, κυρίαρχη θέση πήρε αυτό των διοδίων. Προτάθηκαν διάφορες θέσεις, από την πλήρη άρνηση καταβολής τους, μέχρι την υποβολή μήνυσης κατά των εταιριών διαχείρισης. Η πρόεδρος του Δ.Σ. ενημέρωσε για τις επαφές της λέσχης με το υπουργείο Υποδομών και Δικτύων, με σκοπό την ένταξη των αυτοκινούμενων στην κατηγορία «2» των μικρών ΙΧ αυτοκινήτων μέχρι 3.5 τόνους.

Η επόμενη εξόρμηση της λέσχης θα μας οδηγήσει στην Ξάνθη, για το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας. Λεπτομέρειες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας, σε εύθετο χρόνο. Αρχίστε να το προγραμματίζετε. Η διασκέδαση είναι εξασφαλισμένη, γνωρίζοντας τον υπέροχο ευρύτερο περιβάλλοντα χώρο, σε συνδυασμό με τις αυθεντικές τοπικές καρναβαλικές εκδηλώσεις της τελευταίας εβδομάδας του Τριώδιου.


Υ.Γ.
Οσοι φίλοι έχουν κάποιες φωτο από το τριήμερο, ας τις ανεβάσουν, είτε μέσω του forum, είτε στο e-mail της λέσχης, για να ενταχθούν στην ενότητα "φωτογραφίες" της ιστοσελίδας.
Back to top