Εκδηλώσεις 2018

Σταύρος Νίαρχος ΜΑΡ.2018

Στις 20 Μαρτίου επισκεφθήκαμε και ξεναγηθήκαμε σ' αυτό το αρχιτεκτονικό κόσμημα που νοερά ενώνει Αθήνα και Πειραιά το Ίδρυμα ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ. Η επίσκεψη που οργανώθηκε από την λέσχη μας περιελάμβανε μία εξαιρετική ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος, στην νέα Λυρική σκηνή και στα back stages , στην μεταφερθείσα εθνική βιβλιοθήκη και γενικά σε πολλά ακόμη τμήματα του ιδρύματος. η επίσκεψη τελείωσε με καφεδάκι στον ''ΦΑΡΟ'' . Οι λίγοι τυχεροί που ήλθαν το απόλαυσαν.

 
MOSXOPODI
Γενική Συνέλευση  και Εκλογές

Γενική Συνέλευση και εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΑΤ 27 και 28 Ιανουαρίου 2018, στο Μοσχοπόδι της Θήβας.  Το Σάββατο το πρωί συζητάμε τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό του απερχομένου Δ.Σ., την έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής, τον Προϋπολογισμό για το 2018, υποβάλουμε υποψηφιότητες για το νέο ονΣ. και εκλέγουμε εφορευτική επιτροπή για την  διεξαγωγή των εκλογών. Το βράδυ του Σαββάτου βρίσκουμε τους τυχερούς της  χρονιάς που θα κερδίσουν το δώρο της πίτας, τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς και τα δωρεάν εισιτήρια των εταιρειών ΑΝΕΚ-SuperFastκαι των Μινωικών Γραμμών, και διασκεδάζουμε με ζωντανή ορχήστρα και καλή μουσική.  Την Κυριακή έχουμε τις εκλογές για το νέο Δ.Σ.  Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι να παρευρεθούν στην κορυφαία εκδήλωση του Συλλόγου μας  ώστε να ενημερωθούν αναλυτικά για όλες τις δραστηριότητες και τα οικονομικά στοιχεία της Λέσχης, να συμβάλουν με ερωτήσεις – απόψεις – προτάσεις και κριτική στην καλύτερη λειτουργία του Δ.Σ. και της Λέσχης, και να συμμετέχουν στις  εκλογές  για το νέο Δ.Σ.  Επίσης παρακαλούνται τα μέλη να φέρουν μαζί τους όσα κουτιά γάλα εβαπορέ επιθυμούν και μπορούν, για να ενισχύσουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θήβας.   

Χαλκίδα Φεβ.2018 2

Η εκδρομή μας στην Χαλκίδα για το Καρναβάλι και την Καθαρή Δευτέρα μας έδωσε μεγάλη χαρά σε μας και τις οικογένειές μας,  και ειδικά στα μικρά παιδιά και στα μεγάλα παιδιά που χαίρονται σαν μικρά παιδιά.   Λάβαμε μέρος στο Καρναβάλι με όχημα ειδικά διακοσμημένο και μια ομάδα που το ακολουθούσε σε όλη την καρναβαλική διαδρομή.  Το βράδυ παρακολουθήσαμε το πολύ πρωτότυπο θαλασσινό καρναβάλι στα νερά του Ευρίπου, που  φέτος είχε θέμα τον Τρωικό πόλεμο.  Και το βράδυ φαγητό σε κοντινή ταβέρνα.   Την Δευτέρα, ο ταλαντούχος μάγειράς μας  (ο Ταμίας) και η ομάδα του, φτιάξαμε παραδοσιακή πεντανόστιμη φασολάδα.  Και θα γλεντάγαμε αλύπητα αν δεν άρχιζε μια καταιγιστική βροχή.  Και του χρόνου σε όλους μας

Χαλκίδα 2018

Διαβάστε περισσότερα: Καρναβάλι στην Χαλκίδα Φεβρουάριος 2018
Back to top