Αγαπημένα μας μέλη,

Με ποικίλα συναισθήματα αρχίζουμε την γραπτή επικοινωνία μαζί σας, ως νέο Δ.Σ. της ΕΛΑΤ μας. Κυρίως νιώθουμε μεγάλη συγκίνηση για την αγάπη που εισπράξαμε από όλες και όλους σας, για τη θετική αύρα που εκπέμψατε και μεις, έτοιμοι δέκτες, καλοδεχτήκαμε, αγαπημένοι/νες μας!


Νιώθουμε,  ιδιαίτερη τιμή για την εμπιστοσύνη σας να σας εκπροσωπούμε και να υπηρετούμε τους σκοπούς και στόχους της Λέσχης μας.                                         

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γι αυτό!!!                                                                                             

Δεν θα κρύψουμε βεβαίως τη χαρά μας που μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε ΚΑΙ εμείς με τη σειρά μας Ο ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ μπορούμε για την παραπέρα πορεία της ΕΛΑΤ.

Δηλώσεις – υποσχέσεις δεν θα κάνουμε (εξάλλου κατά τη διάρκεια της διαδικασίας των εκλογών ΔΕΝ μας ζητήθηκαν (!)), ωστόσο νιώθουμε την ανάγκη να σας πούμε ότι θα σας ενημερώνουμε όσο πιο συχνά γίνεται με την πεποίθηση ότι «υπεύθυνος/νη (πολίτης) είναι ο/η ενημερωμένος/νη» και μάλιστα στο βαθμό που ήδη αποφασίσαμε να συνεδριάζουμε συχνά.

Ευχαριστούμε, 

τον Πρόεδρο του προηγούμενου Δ.Σ. Δημήτρη Γαλάνη για την πληρέστατη παράδοση του αρχείου της ΕΛΑΤ, για τις πολύτιμες συμβουλές του και την διαθεσιμότητά του για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστούμε. 

Ευχαριστούμε,

εκείνα τα μέλη μας που ΠΑΝΤΑ συμμετέχουν, περισσότερο ενεργά, όπου και όσο μπορούν. Βεβαίως, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ, σε ένα μεγάλο «ΕΜΕΙΣ», είναι το ζητούμενο. Καθένας και καθεμιά μας  έχει κάτι ξεχωριστό να δώσει για την κοινή μας χαρά.  Γι αυτό το θέμα θα προσπαθήσουμε ιδιαίτερα να καταφέρουμε την εμπλοκή, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, όλων των μελών μας.

Ευχαριστούμε, 

την Εφορευτική Επιτροπή για το χρόνο της και την άψογη διεξαγωγή των εκλογών.

Ευχαριστούμε,

τους χορηγούς της γιορτής μας, πολλοί από τους οποίους κάθε χρόνο είναι κοντά μας με τα δώρα τους.

 

Ενημέρωση

Θα θέλαμε να σας κάνουμε κοινωνούς των προβληματισμών μας σχετικά με εκδρομή Φεβρουαρίου και είμαστε σίγουρες ότι θα τύχουμε της κατανόησής σας!!!

Σκέψη μας είναι να μην γίνει εκδρομή αυτό το μήνα. Δεν θα θέλαμε να κάνουμε κάτι βιαστικά. Είναι βραχύς ο χρόνος που έχουμε στη διάθεσή μας.
Ας μη ξεχνάμε ότι πρέπει να βρούμε το κοινό βηματισμό μας, να γίνουμε ομάδα, να διεκπεραιώσουμε τη γραφειοκρατία μας, να ενημερωθούμε καλύτερα, να δούμε τις καλύτερες πρακτικές από τα περασμένα και να τις εφαρμόσουμε και μεις…
Το Φλεβάρη, επίσης, είναι ακόμη χειμώνας. Τον Μάρτη δε, έχουμε δύο τριήμερα, Αποκριά και 25η Μαρτίου και υπάρχουν διάφορες σκέψεις…
Σας ζητάμε λοιπόν, αγαπημένοι/νες, πίστωση χρόνου!!!

Περιμένουμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον να επικοινωνείτε μαζί μας όποτε θέλετε, για όποιο θέμα θέλετε, για όποια ιδέα ή πρόταση σκεφτείτε.
Θα είναι μια σημαντική πράξη συμμετοχής σας και οπωσδήποτε βοήθεια για μας.

Επικοινωνία:

Τηλ.: 6975465817

e-mail :

΄Εχετε τους χαιρετισμούς από όλες μας,

Στη διάθεσή σας,

Ελισσάβετ, Γεωργία, Φόνη, Αλέκα, Γεωργία, Δήμητρα, Βίλλυ.  

Back to top