Αγαπητά Μέλη,

Το πρόβλημα με τον κορωνοιό δεν μας επέτρεψε να οργανώσουμε τις εκδρομές Απριλίου & Μαίου. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσουμε να διοργανώσουμε ούτε και την εκδρομή του Ιουνίου. Το Δ.Σ. αισθάνεται μεγάλη ευθύνη για μια τέτοια συγκέντρωση και επίσης σύμφωνα με τις γενικές οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας εξακολουθεί η απαγόρευση για πολυπληθής συγκεντρώσεις. Επίσης πολλοί Δήμοι με τους οποίους επικοινωνήσαμε δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη για παραχώρηση χώρου σε μεγάλο αριθμό αυτοκινουμένων που συνεπάγεται και μαζική συγκέντρωση ατόμων.

Ευελπιστούμε ότι η κατάσταση θα έχει ομαλοποιηθεί ή τουλάχιστον θα είναι καλύτερη από το Σεπτέμβριο ώστε να συναντηθούμε και πάλι.

Με χαρά όμως παρακολουθούμε τις μεμονωμένες εκδρομές που πραγματοποιούν τα μέλη μας ή ακόμη και σε μικρές παρέες και ευχόμαστε να περνάνε όλοι καλά (τηρουμένων των μέτρων και των αποστάσεων!!).

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι όλο αυτό το διάστημα το Δ.Σ. ήταν σε συνεχή επαφή για όλα τα θέματα που αφορούν την ΕΛΑΤ και θα εξακολουθήσει το ίδιο και τους επόμενους μήνες.   ΄Εχουμε ήδη ζητήσει ραντεβού με τον Υπουργό Τουρισμού (για δεύτερη φορά) καθώς και με την Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΕΟΤ για να συζητήσουμε τα προβλήματα του αυτοκινούμενου και κυρίως το θέμα του camper-stop. Πιέζουμε και για τα δύο ραντεβού.

΄Εχουμε επικοινωνία με μια σειρά δήμους για μια μελλοντική εκδρομή στα μέρη τους αλλά και για την προώθηση του camper-stop.

Επίσης παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην Πανευρωπαική Ομοσπονδία. Λόγω της ακύρωσης του EUROCC της Ισπανίας (όπως και της Γερμανίας για το 2021) δεν καθίσταται δυνατή η Γενική Συνέλευση. ΄Ετσι η FICM αποφάσισε και ενημέρωσε τα μέλη της με e-mail για τα πεπραγμένα, τον οικονομικό απολογισμό και τις υποψηφιότητες για την συμπλήρωση του Δ.Σ. Επίσης ο Πρόεδρος κος Claude Guet έστειλε ενημερωτική επιστολή την οποία και αναρτούμε σε μετάφραση στο επόμενο άρθρο.

Ευχόμαστε σε όλους Καλό Καλοκαίρι!!!!!

Το Δ.Σ.

Back to top