Γυρίσαμε στις βάσεις μας ανά την Ελλάδα μετά από άλλο ένα καταπληκτικό τριήμερο στο Στόμιο Θεσσαλίας, ένα καταπληκτικό μέρος στους πρόποδες του Κίσσαβου ή Οσσας. Μας χαροποίησε ιδιαίτερα σε αυτή μας την συγκέντρωση η έντονη παρουσία των φίλων μας από την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα.

Κατά τα άλλα, η συγκέντρωσή μας είχε τα κλασσικά πλέον αλλά και πολύπλευρα χαρακτηριστικά των συγκεντρώσεών μας. Μεγάλη συμμετοχή

(αλλά και με αξιοσημείωτες απουσίες), πολύ κέφι (βοήθησαν και οι δύο κιθαρίστες), ομαδικό φαγητό κάτω από τα πλατάνια μαγειρεμένο από τον Σεφ μας Στέλιο που επειδή ήταν στις πολύ καλές του έκανε και λουκουμάδες όχι μόνο για την ΕΛΑΤ αλλά και για όλο το χωριό, παραδοσιακοί χοροί από τοπικό συγκρότημα, σουβλάκια από τον υπερδραστήριο πολιτιστικό σύλλογο, ενημέρωση από ερευνητή-φιλόλογο για την ιστορία και τις αρχαιότητες της περιοχής, και εκδρομή στο ιστορικό χωριό Αμπελάκια, έδρα του πρώτου παγκοσμίως συνεταιρισμού.  

Επίτευγμα της παρουσίας μας στο Στόμιο και η υπόσχεση-δέσμευση από την Κοινότητα ότι η περιοχή σύντομα θα αποκτήσει οργανωμένο κάμπερ-στοπ, και έκπτωση 50% στο δημοτικό κάμπινγκ για τα μέλη της ΕΛΑΤ.

Φωτογραφίες από την καταπληκτική μας συγκέντρωση στο φόρουμ. 

 

Back to top