Κατά κοινή ομολογία όλων των παρόντων (55 κάμπερ με πάνω από 130 άτομα), περάσαμε ένα καταπληκτικό τριήμερο, και πολλοί από εμάς πενθήμερο, στην πολύ φιλόξενη Αντίκυρα. Οι τοπικές αρχές, ο Δήμαρχος, ο πανταχού παρών Αντιδήμαρχος, μας φρόντισαν με μεγάλη και ειλικρινή χαρά. Περιποιήθηκαν τον χώρο στάθμευσης ειδικά για μας, η διπλανή εκκλησία μας επέτρεψε να χρησιμοποιήσουμε τις εγκαταστάσεις της υγιεινής και να παίρνουμε νερό, ο δήμος μας έδωσε ρεύμα. Γείτονες ήρθαν και μας καλωσόρισαν, μας προσφέρανε κάθε δυνατή βοήθεια, και μας έκαναν να νοιώσουμε καλοδεχούμενοι.

Το Σάββατο κάναμε τις επισκέψεις που είχαν περιληφθεί στο πρόγραμμα. Επισκεφθήκαμε και ξεναγηθήκαμε στο εργοστάσιο παραγωγής αλουμίνας και αλουμινίου από τον Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων που απάντησε ακούραστα σε όλες τις απορίες και τις ερωτήσεις μας. Συγκινηθήκαμε και συγκλονιστήκαμε από την Ναζιστική θηριωδία στο Μουσείο της Θυσίας του Διστόμου και ξεναγηθήκαμε στο Βυζαντινό μοναστήρι του Όσιου Λουκά. Και το βράδυ γλεντήσαμε σε τοπικό εστιατόριο.

Την Κυριακή, τη μεγάλη μέρα της Αποκριάς, άνδρες του καταυλισμού με επικεφαλής τον Μέγα Σεφ της Λέσχης Στέλιο, έστησαν τις σούβλες, και έφτιαξαν και έψησαν τα κοντοσούβλια που είχαν παραγγείλει και μαρινάρει αποβραδίς. Περιττό να πούμε ότι το κρέας ήταν πεντανόστιμο, και η παρέα καθισμένη όλη μαζί και τα πάνω από 130 άτομα που μαζευτήκαμε, καταπληκτική. Γιατί, χαρά που την μοιράζεσαι, είναι διπλή χαρά. Πολλοί από εμάς, μικροί και μεγάλοι, μασκαρεμένοι και μη, ξεσαλώσανε στο χορό με την προσεκτικά επιλεγμένη μουσική του άλλου μεγάλου ταλέντου της λέσχης, του DJ Ανδρέα. Και το απόγευμα, η ομάδα τα έδωσε όλα !!!. Μικροί και μεγάλοι μασκαρεμένοι ακολουθήσαμε το μέγα άρμα της Λέσχης που οδηγούσε η Βαρβάρα μας. Να μην ξεχάσω να προσθέσω ότι τον τόνο της παρέλασης, ντυμένος ως βασίλισσα του καρναβαλιού, έδωσε ο Τάσος, σκαρφαλωμένος πάνω στο κεντρικό άρμα.

Δυστυχώς την Δευτέρα ο καιρός μας τα χάλασε. Έβρεχε καρεκλοπόδαρα, και έτσι απολαύσαμε την πεντανόστιμη φασολάδα που ετοίμασε στην καινούργια μας μαρμίτα ο Μέγας Σεφ Στέλιος κατά μόνας.

Και του χρόνου να περάσουμε το ίδιο καλά και ακόμη καλλίτερα. Πολλές, πολύ ωραίες και πολύ αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις μπορείτε να δείτε στο φόρουμ όπου τις ανέβασαν τάχιστα κυρίες της Λέσχης μας.

Back to top