Παροχές / Εξοπλισμός

 

                     

Η ΕΤΑΙΡΙΑ FPFILTERS ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΜΟΡΙΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ- ΕΙΔΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ – ΝΕΡΟΠΑΓΙΔΕΣ. 

ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΩΝ ) ΕΚΠΤΩΣΗ 15% ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ FMO.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΥΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΕΤΟΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ.

 ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ  www.fpfilters.gr

Η LEADMAR είναι μια νέα, ευέλικτη και δυναμική επιχείρηση που ξεκίνησε στο τέλος του 2005. Οι δραστηριότητές της επικεντρώνονται κυρίως στην εισαγωγή, διάθεση, τεχνική υποστήριξη ηλεκτρονικών συστημάτων ναυσιπλοΐας, δορυφορικών συστημάτων τηλεοπτικής λήψης-και Internet για το σκάφος, το αυτοκινούμενο, το λεωφορείο καθώς και φουσκωτών σκαφών RIB.

Στόχος της εταιρίας είναι να προσφέρει σκάφη αναψυχής και ηλεκτρονικά ναυτιλιακά συστήματα υψηλής τεχνολογίας, με το καλύτερο δυνατό κόστος καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της με αξιοπιστία και συνέπεια.

Μεταξύ άλλων αντιπροσωπεύει και τις δορυφορικές κεραίες του οίκου CAMOS με GPS και Auto Skew..για καθαρή λήψη παντού τηλεοπτικού σήματος μέσω του Δορυφόρου Hotbird, καθώς και

Τις δορυφορικές κεραίες του Γερμανικού οίκου OYSTER για Πανευρωπαϊκή κάλυψη μέσω του Δορυφόρου Hellas Sat με ταχύτητες download 3000 kbps.

Στα προϊόντα των εταιρειών CAMOSκαι OYSTERπροσφέρουμε στα μέλη της λέσχης σας έκπτωση 10%

στις αναγραφόμενες τιμές όπως αυτές αναφέρονται στο επίσημο site της εταιρείας μας www.leadmar.gr

 www.polo.gr

Εδώ και 35 χρόνια η POLO ειδικεύεται, εξειδικεύεται και δημιουργεί κορυφαίο εξοπλισμό χαράζοντας τα "μονοπάτια" της outdoor απόδρασης.

Η διαρκής έρευνα, οι συνεχιζόμενες επενδύσεις, η υλικοτεχνική υποδομή, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της και το συνεπές After Sales Service, καλύπτουν με τον πιο απόλυτο τρόπο κάθε ανάγκη, με προϊόντα παραγωγής POLO. Έτσι σας προσφέρουμε ότι καλύτερο υπάρχει από πλευράς ασφάλειας, χρηστικότητας και τιμής, σε προϊόντα που αντέχουν ακόμα και στις πιο επίπονες δοκιμασίες.

 Η εταιρεία παρέχει στα μέλη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΩΝ (ΕΛΑΤ), από τα καταστήματα μας POLO CENTERS έκπτωση 20% σε όλα τα είδη POLO.

Η παραπάνω έκπτωση θα έχει διάρκεια μέχρι 31/12/2013, δεν ισχύει σε περίοδο εκπτώσεων και για την περίοδο από 1 Αυγούστου έως και 31 Σεπτεμβρίου.

Τα καταστήματα μας είναι στις παρακάτω διευθύνσεις

POLO CENTER

- Πατησίων 52 & Μετσόβου, Μουσείο Τηλ. : 210 8256840

- Ζησιμοπούλου 62, Παλ. Φάληρο Τηλ. : 210 9414020

- Λ. Ηρακλείου 375, Ν. Ηράκλειο Τηλ. : 210 2815600

 

 

Η Scooterise ιδρύθηκε με μια δέσμευση απέναντι στη βιώσιμη μετακίνηση. Με υπερηφάνεια από την Ελλάδα υποστηρίζουμε και συμμετέχουμε στην τοπική και διεθνή κοινότητα με μια πρωτοποριακή σειρά υπηρεσιών όπως πωλήσεις, ενοικιάσεις και περιηγήσεις.

Όλα τα προϊόντα μας έχουν επιλεχθεί προσεκτικά για να παρέχουν ασφαλείς, διασκεδαστικές και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις στους ανθρώπους σε πολλούς τομείς της καθημερινότητας τους. Είναι κατάλληλα για αστική μετακίνηση, διασκέδαση, γυμναστική, αποκατάσταση και εκγύμναση και για κοινωνική και εμπορική χρήση.

Είτε είναι ηλεκτροκίνητα είτε χειροκίνητα, τα οχήματα μας προσφέρουν μια φοβερή εμπειρία, με μεγάλη εξοικονόμηση κόστους και αποδοτικότητας, καθώς και σημαντική μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Στα μέλη της ΕΛΑΤ, προσφέρουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας με έκπτωση 10% επί των τιμών καταλόγου μας, καθώς και 10 άτοκες δόσεις.

Χατζηχρήστου 18, Αθήνα 11742

Τηλ. : 2167003277

Κινητό : 6945490571

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.scooterise.com

 

Η εταιρεία Royal Car Rental, προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές για ενοικίασεiς αυτοκινήτων, scooter και μοτοσυκλετών στη Κρήτη. Η δε ιστοσελίδα τους www.crete.royal-car-rental.gr παρέχει πληροφορίες και online σύστημα κράτησης με εκπτώσεις που κειμένονται εώς 20% ένταντι τιμοκαταλόγου.

Back to top